Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen fehérneműt viseltek szívesen?
Figyelt kérdés
.2019. júl. 16. 17:48
1/11 anonim válasza:
nem hordok, csak ha megjön, olyankor franciát, de kényelmetlen és utálom.
3/11 anonim válasza:
Semmilyet
Ilyenre nem költök pénzt
Válság van
4/11 anonim válasza:
tanga többféle fazonút
melltartót
5/11 anonim válasza:
Mivel nem annyira nagy a mellem, ezért általában bralette-t hordok. Bugyi általában tanga, ha megvan, akkor francia, vagy esetleg alváshoz is francia. Minden fehérneműm csipke, egyszerűen nem bírok elviselni mást.
6/11 anonim válasza:
Tanga meg akkor is ha megvan es melltarto
7/11 anonim válasza:
tanga minden esetben
csipkés melltartók
8/11 anonim válasza:
Melltartót vagy bralette-t felülre (vagy ha olyanom van semmit).
Alulra többnyire tanga, de hordok néha francia bugyit is. Az egyetlen kitétel hogy pamutból kell legyen. Nem baj ha csipkés, vagy díszített, csak ne legyen nylon. Az borzasztóan egészségtelen.
9/11 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a csipkés fehérneműket. Fazonra féltanga vagy francia. De a sima hagyományos fazonú bugyikat is szeretem de csak valami szép anyaggal vagy csipkével felelevenítve. Melltartóból szeretem a sportokat is de amúgy egyszerű pántos szintén valami extrabb dísszel rajta
10/11 anonim válasza:
melltartóból a díszesebbet és színeset
bugyiból pedig csak tanga, de abból többféle fazonút
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!