Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha nagyon nem szeretem a mellemet?
Kicsik és egyszerűen nem szeretem őket
Barátom szereti és szex közben is szereti, szokta tapizni, de ez is zavar és egyáltalán nem jövök tőle lázba, épp ellenkezőleg
Amikor maszturbalok, akkor se erek hozzájuk, mert egyszerűen nem okoz örömöt, inkább kellemetlen
Szex közben nem is veszem le a melltartomat
És szívesen együtt tusolnek barátommal, de melltartoban elég problémás 😕
Akivel volt ilyen, mit csinált?
Ha nem vagy magaddal elégedett, akkor vagy ki kellene békülnöd önmagaddal, vagy fizessd be magad egy mell-nagyobbításra.
Esetleg le is vetetheted, bár azzal sem volnál elégedett! :-)
Tudom milyen nehéz, egy idobe nekem is kis mellem volt. Aztán meghíztam és olyan nagy lett, hogy azért nem szeretem. De elfogadtam, mert a barátomnak bejön, hogy nagy a cicim. Ő is imádja tapizni, meg szívni és nyalogatni
Hidd el, ha a barátod szeret akkor a melledet is szeretni fogja
Próbáld elgogadni magad úgy ahogy vagy. Én pont fordítva vagyok. Bármit megtennék egy kisebb mellekért. Én az enyémért nem rajongok annyira (80B)
Tudom h nem nagyon nagy az enyém, de egy kisebb mellre szívesen elcseréln~m.
Örülj inkább h neked kicsi van. Azok nem lógnak, és szépen állnak.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!