Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket az vissza taszít ha egy nőnek az ehyik szeméremajka nagyobb mint a másik? De jóval nagyobb. Titeket megrémit es inkább elutasitjatok vagy nem?
Én elmondtam milyen szerintem semmi szükség nincs rá hogy lásd! És nem véleményt kértem róla hanem hogy ez valaki vissza taszít-e vagy sem.
Köszönöm megértésed valamit a válaszokat amiket kaptam!
Ha nem mutatod meg senkinek, h akarsz szexelni?
:D
Ne legyél hülye, van belőlük így is bőven elég, sőt... Emiatt teljesen felesleges aggódnod. Akinek a feje ott lesz a combjaid között, az nem fog ilyen marhaságok miatt problémázni. :D
30/F
13-asnak igaza van. Ha már odadugta a fejét....
Estleg,ha mégis beszólna,összeszorítod a combjaidat,s ő gyorsan bocsánatot kér! 😂😂
F44 vagyok amúgy. Sosem problémáztam egy punci kinézetével sem! ;)
Az íze,az igen,az sokkal sokkal fintosabb,h odafigyelj rá! Ne bagózz,mert érezni rajta. S a kajával is figyelj. :)
17.
Ki minek veszi éppen! Én nem humornak.
Nekem nem lóg jobban az egyik herém mivel volt egy motorbalesetem és “ott” is megsérültem de a műtét miatt most egyformák.
Aminek örülök is mert útálom a slamposságot..
És hogy mit mondok egy olyan nőnek akinek kilóg jobban az egyik szeméremajka?
Ugyanazt amit egy ápolatlannak, bocsi de meggondoltam magam...
Ugyanis nem fogok kötelező jelleggel bármit is megtenni csak azért hogy valaki ne sértődjön meg, de én kellemetlenül érezzem magam!
Kimerítő válasszal szolgáltam? Miszter önérzet..!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!