Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagytok még ébren? 21/L
Figyelt kérdés
Én nem tudok aludni, kicsit szomorú és csöppet elveszett vagyok mostanában.
Nektek mi a mentségetek?
2019. júl. 16. 00:50
3/13 anonim válasza:
Délutános vagyok, így fent szoktam lenni mindig ilyenkor, általában 2-3 körül megyek aludni, és fél 12-kor kelek.
Miért vagy elveszett, kérdező?
6/13 anonim válasza:
van itt lány is aki most masztizk?
7/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi az oka, olyan mint az unalom az undor és a magány bizarr keveréke...
Olyan mintha nem találnám önmagam.
Az életemmel elégedett vagyok pedig, csodálatos munka, (nem vagyok beképzelt) szép külső, szóval nem értem.
A közérzetemre a megfelelő szó a Melankolikus
2019. júl. 16. 01:11
8/13 anonim válasza:
Éppen őrlődök két lány között és gondolkozom a hogyan továbbról.
9/13 anonim válasza:
nézelődtem pixin.. hátha látok valami friss húst:)
mentség meg nem kell, mert általában későn fekszem.
melyik részén vagy a ciklusodnak, nem lehet, hogy az borítja meg a hormonjaidat?:)
10/13 anonim válasza:
Élettelen gazdag gyerek vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!