Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit csináltok ilyenkor?
Figyelt kérdés
Tegyük fel beszelgettek egy fiúval aki nem ront egyböl a hazba, de aztán kaptok egy kepet töle a farkáról. Megtartjátok ilyenkor, vagy oke uristen milyen paraszt, letiltod stb... de sosem indult be akarcsak egy picit is ha pasitól kaptok ilyen kepet?2019. júl. 15. 19:23
1/11 anonim válasza:
Igen illetlen dolog,meglenne a véleményem róla és nem állnék vele szóba.Egy lúzernak tartanám azt aki így akar egy lányt meghódítani.
2/11 anonim válasza:
A farokküldés a lehető legprimitívebb, legprosztóbb dolog, úgyhogy egyértelműen offolnám
3/11 anonim válasza:
Küldj neki egy képet a feltartott középső ujjadról..!!
21L
4/11 anonim válasza:
Ha ismerkedés a cél, aztán a semmiből az arcomba tol egy farokszelfit az gáz. Valószínűleg vissza se írnék, vagy egyenesen tiltanám, nem azért, mert jajj de megsértette az úrinői lelkemet, hanem mert ez béna. Mire számít? Hogy ettől rögtön házhoz megyek? Egyebet nem vált ki belőlem.
Ha már a barátom, vagy ismerkedés közben megbeszéljük, hogy szexchatelunk, akkor oké.
5/11 anonim válasza:
Manapság tiltom az ilyet, de régen volt egy remek kis játékom.
Mindenkiét lementettem egy külön farok-mappába. Nm nézegettem, mert számomra a farok látványa önmagában nem izgató.
DE!
Ha kaptam egy farok-képet, arra két másik farokkal válaszoltam.
7/11 anonim válasza:
99.99%-uk el fog küldeni melegebb éghajlatra (vagy simán letilt). Miért akarsz képet küldözgetni? Miért nem hódítod meg inkább a kiszemelt hölgyet és "mutatod" meg neki élőben? Szerintem az sokkal izgalmasabb :)
9/11 anonim válasza:
Lehet bunko dolog is de egy ido utan mar ha megvan egy bizonyos kapcsolat annyira nem zavar az ilyes fajta kép, de ha csak ugy a semmiből az igenis bunko dolog
10/11 anonim válasza:
Engem ez nem hódít meg! Nem a farka érdekel💁🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!