Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire legyen izmos egy srác?
Figyelt kérdés
Próbálok minnél jobb testet elérni (elsősorban magam miatt) és ezért érdekelne
Esetleg privátban mondana valaki véleményf?
2019. júl. 15. 18:44
1/14 anonim válasza:
Pénztárca többet számít meg a humor mint az izom.
3/14 anonim válasza:
Azért egy ajtót tudjon már felrakni egyedül
Kb ennyire
Az izom nem azt jelenti hogy jó fizikuma van .
Ismertem olyan gyereket aki fiú szét volt gyúrva aztán egy befőttes üveget nem bírt ki nyitni.. azt is nekem kellett...
4/14 anonim válasza:
Izom pont hogy összefügg a fizikummal.
A szteroidos test, az nem!
5/14 anonim válasza:
Legyen kigyurva. Nekem az sokat szamit. Imadom szex kozben fogni a pasi hatat es erezni mennyire eros es a karjait is misszibe peldaul amikor megfeszul. Az a legjobb erzes. Meg amugyis felelmetesebb a tobbi srac szamara es nem igazan mernenek odajonni hozzank ha esetleg bejonnek nekik. Es konnyebben meg is ved.
20L
6/14 anonim válasza:
Utolsó, jön egy MMA-s vagy egy ketrec harcos, aztán a szálkás inas, sportos testével, lerúgja a hústornyod fejét, aztán kidől mint egy darab fa! Elárulom neked hogy az igaz gyúrósoknak a farka is kicsi, mert a szteroidoktól még az is össze megy! Mit is akarsz markolászni? Jó ha feláll neki...
7/14 anonim válasza:
Nekem van egy kollegam, aki alapvetoen, ha nem ismernem , be se jonne , de olyan szemelyisege van, hogy szivesebben fekszem le vele, mint egy izmos pasival.
8/14 anonim válasza:
Amatörök vagytok egy mesterlövész ellen esélyetek se lenne
10/14 anonim válasza:
Pont annyira, hogy ne tűnjön véznának, de azért ne legyen már nagyobb melle, mint nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!