Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Mennyire legyen izmos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyire legyen izmos egy srác?

Figyelt kérdés

Próbálok minnél jobb testet elérni (elsősorban magam miatt) és ezért érdekelne

Esetleg privátban mondana valaki véleményf?

2019. júl. 15. 18:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
33%
Pénztárca többet számít meg a humor mint az izom.
2019. júl. 15. 18:46
 2/14 anonim ***** válasza:
47%
Kicsit
2019. júl. 15. 18:48
 3/14 anonim ***** válasza:
74%

Azért egy ajtót tudjon már felrakni egyedül

Kb ennyire

Az izom nem azt jelenti hogy jó fizikuma van .

Ismertem olyan gyereket aki fiú szét volt gyúrva aztán egy befőttes üveget nem bírt ki nyitni.. azt is nekem kellett...

2019. júl. 15. 18:50
 4/14 anonim ***** válasza:
27%

Izom pont hogy összefügg a fizikummal.

A szteroidos test, az nem!

2019. júl. 15. 18:54
 5/14 anonim ***** válasza:
34%

Legyen kigyurva. Nekem az sokat szamit. Imadom szex kozben fogni a pasi hatat es erezni mennyire eros es a karjait is misszibe peldaul amikor megfeszul. Az a legjobb erzes. Meg amugyis felelmetesebb a tobbi srac szamara es nem igazan mernenek odajonni hozzank ha esetleg bejonnek nekik. Es konnyebben meg is ved.

20L

2019. júl. 15. 18:58
 6/14 anonim ***** válasza:
24%
Utolsó, jön egy MMA-s vagy egy ketrec harcos, aztán a szálkás inas, sportos testével, lerúgja a hústornyod fejét, aztán kidől mint egy darab fa! Elárulom neked hogy az igaz gyúrósoknak a farka is kicsi, mert a szteroidoktól még az is össze megy! Mit is akarsz markolászni? Jó ha feláll neki...
2019. júl. 15. 19:01
 7/14 anonim ***** válasza:
Nekem van egy kollegam, aki alapvetoen, ha nem ismernem , be se jonne , de olyan szemelyisege van, hogy szivesebben fekszem le vele, mint egy izmos pasival.
2019. júl. 15. 19:12
 8/14 anonim ***** válasza:
75%
Amatörök vagytok egy mesterlövész ellen esélyetek se lenne
2019. júl. 15. 19:13
 9/14 anonim ***** válasza:

19:13

Így igaz

2019. júl. 15. 19:36
 10/14 anonim ***** válasza:
Pont annyira, hogy ne tűnjön véznának, de azért ne legyen már nagyobb melle, mint nekem.
2019. júl. 15. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!