Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ezt mondjam a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezt mondjam a barátnőmnek?

Figyelt kérdés

Van egy arab származású barátnőm aki nagyon szép, és nagyon sok faszi nézi meg általában. Köztük a pasimon is látom hogy tetszik neki, finoman utalt is rá. Rohadt féltékeny vagyok rá, szerintetek ezt megbeszéljem vele?

N

2019. júl. 15. 13:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy hogyan tetszik neki. Ha csak szimplán azt látod rajta hogy megbámulja akkor ne. Hogyha azt látod hogy nem csak úgy néz rá hogy „de jó feneke van annak a csajnak” hanem úgy mint akivel szívesen összejönne akkor beszéld meg vele.
2019. júl. 18. 10:17
 12/16 anonim ***** válasza:

Szerintem a pasijával akarja ezt megbeszélni:)

Próbáljátok ki hármasban.

2019. júl. 18. 10:22
 13/16 anonim ***** válasza:

Hát kérdés hogy a barátnődnek bejön e a pasi?

Ha igen akkor tényleg jobb ha finoman célzol rá hogy ő a tied, és bárki megpróbálja elcsábítani annak veled gyűlik meg a baja.

2019. júl. 18. 10:22
 14/16 anonim ***** válasza:
Az is megoldás lehet, ha keresel egy pasit a barátnődnek... :D
2019. júl. 18. 17:39
 15/16 ZoltanAnglia ***** válasza:
A baratnod arab szarmazasanak mi a jekentosege a kerdesed szempontjabol?
2019. júl. 29. 18:07
 16/16 anonim válasza:
Szerintem inkább a pasiddal beszéld meg.
2019. júl. 29. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!