Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is izgalmasnak találja, ha egy idegennel chatel erotikus témában?
ki szoktam verni csajoknak, chatalternative-on egyéb oldalakon, szinte napi szinten akad aki megnézi/viszonozza
35/F
Én nagyon, csak nem sokáig. A csajok imádták amikor leírtam nekik h mit tennék velük, de azt csak ők élvezték. Először is a férfiak vizuálisak. Szövegre nem megy ha nincs mellé kép vagy ígéret. Másodszor: Miközben a csaj olvasta és ujjazta magát én gépeltem a billentyűzeten. Nem valami izgató. Persze csevegjünk és beszélgessünk intim dolgokról meg h mit szeret a puncijával csinálni stb. De aztán térjünk át a "Mikor jössz?" kérdésre is! :)
35F
Imadooom es nagyon fel tud izgatni
L
Néha a "Chat.hu"-n Plazacica néven. Sokan rörtön lekurváznak, de néha valóban értelmes férfiakat is ki lehet fogni.
Zsani/17
15#
Zsani nekem a hozzád hasonló nők az izgalmas igazi nők. Aki lekurvázik az frigid nőt érdemel. Bár több lenne belőled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!