Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek elég lenne egy kapcsolatban az, hogy a párotok csak nyalással képes a csúcsra juttatni titeket?
Anno még az egyetemen vesztettem volna el a szüzességemet, de a lány, akivel megtörtént volna, az már a pettingnél faképnél hagyott, mikor meglátta a méretemet.
Utána sokáig nem mertem kezdeményezni, mert - szégyen/nem szégyen - féltem a nőktől.
Aztán nemrégiben összejöttem egy lánnyal, de kb másfél hónap után szakötottunk, mert bár orálisan volt orgazmusa (szerintem igazi, a reakcióiból ítélve, bár nem nagyon volt hajlandó beszélni róla, hogy hogyan szereti, így csak a neten olvasottak és a filmeken látottak alapján csináltam), szexnél nem tudott elmenni velem.
Pénteken vallottam be neki, hogy ő volt nekem az első. Erre nagyon kikelt magából, hogy en mekkora egy hazug szemét vagyok, és hogy így nem is csoda, ha nem tudtam rendesen megdugni.
Tegnap este írt messengeren, hogy ne is találkozzunk többet, nem akar látni, mert eljátszottam a bizalmát és mellesleg ő nem tanárnő. És ha már itt tartunk, maradjak a nyalásnál ő is azt javasolja. :(
Mint minden pasi, én is megmértem már, főleg ilyenek után. Mereven ~14 cm, de mivel vérpéniszem van, lankadtan tényleg nagyon ciki, csak 3-4 cm.
Lányok! Nektek elég lenne, ha csak oralisan tudna egy pasi kielégíteni titeket?
Tényleg pici... nem lepődök meg hogy nevettek!
Szemebesülés a valósággal:) gykn nagy csak a 14..
Nem elégednék meg csak nyálassal. Attól h pár nőnek nem jön be a méreted van akiknek az ilyet átlagos, vagy átlagosnál picivel kissebb pénisz jön be nekik. Nem kell ezért lemondanod a szexről. Ez hüyeség!
L
ez még bőven belefér.
Önbizalom kérdése az egész. Volt egy francia pasim, ennél is kisebb volt, de meg volt győződve, hogy lepedőhuszár (mondjuk ügyes volt)meg hogy ő a latin lover.
Van, aki bízik magában, bőven tud csajozni kisebbel is, és van, aki a nagyobbal is gátlásos. Agyban dől el, dolgozz rajta!
Átlagos méreted van, kézzel izgasd közben a lány csiklóját és el fog menni. Nem a méreten múlik.
Attól, hogy találkozol hülye csajokkal, ne menjen el a kedved. Mindenki összefut olyanokkal, akivel inkább nem kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!