Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nálam akar aludni egy haver csaj, akkor értsem félre?
Haverom által ismerem őt, ő udvarol neki. De amúgy nincsenek együtt.
Közös programot szerveztünk páran, és ez a csaj ragaszkodik hozzá, hogy nálam aludjon utána, pedig tudna otthon is. Megkérdeztem, hogy miért, de csak annyit mondott hogy nálam még sosem volt, és Xboxon Fifázhatnánk egyet...
Néha incselkedik velem, mint haver, de amúgy normális lány. A haver akinek tetszik se lát ebben semmi furcsát, de azért mégis ott birizgálja valami az agyam, hogy most ez mi :D
Ti mire gondolnátok ilyen szituban? Túlgondolom? Messengeren néha ír furcsákat, félreérthetőket, de aztán ha reagálok hamar eltereli a témát.
Nekem szokott panaszkodni arról is, hogy mennyire zavarja hogy a haverom ráhajtott. Néha jóéjt üzeneteknél küld szivecskéket... Ez is picit fura. De más jele nincs, amúgy semlegesen viselkedik.
Hogy készüljek szerintetek? :DDDD
Kicsit nehéz elhinni hogy egy 22 éves csaj ottalvással próbálkozik egy srácnál, ráadásul azzal a dumával hogy fifázhatnának egyet.
De legyen, ha így történt a sztori akkor a csaj szexelni akar.
Kérdezd meg, hogy golfozni is szeret-e?
Mert te inkább lyukra játszanál, mint kapura.
Már miért hihetetlen? ...
A lényeg azon van, hogy a program után ő nem szeretne hazamenni, inkább hozzám jönne. Tehát nem csak úgy ittalszik, hanem ez egyszeri alkalom.
Olyan húg-báty kapcsolatunk van kb, sokszor hülyéskedünk.. Tehát ennyire nem egyértelmű nekem, hogy szexelni akar.
De mivel nem ismerem teljesen, azért a férfiúi gondolataimat megmozgatta, hogy lehet más miatt jönne...
4. Válaszoló, ez jó!! :D
Hát nem utasítanám vissza az fix, de nem is akarom beleélni magam
Ha a haverod nyomul rá, legyen már benned annyi, hogy nem dugod meg. (és igen ,dugni akar)
24L
Ebben mi nem világos? Nyilván szexelni akar veled, de sztem is gerinctelenség lenne megdugnod azt a csajt akire a haverod nyomul.
Vagy beszéld meg a haveroddal h nem e lenne gond, vagy h ő ehez mit szólna.
L
Figyu: Gumi, síkosító legyen. Akkor is ha csak "haver".
Ügyesen tereld a dolgokat és vedd észre az apró jeleket. Időben.
És lehet, hogy nem csak a Fifában lősz 3-4 gólt az éjjel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!