Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Van no aki kifejetetten rabszolga fiut keres? đ€
NagytakarĂtasra, fƱnyĂrasra barmikor szexmentes melĂł, :D csaladihaznal.
Mindig van mit tenni jeligere đđ
Te lennĂ©l a rabszolga, kedves kĂ©rdezĆ??
21/L
1#
A szolgalĂĄny = ingyenk.urva ??
Ănis, Ă©nis, Ă©nis, a rabszolgalĂĄĂĄĂĄĂĄĂĄnyt!!! :)
Tudi jĂł buli! Ărjatok csajok, ha szerettek feltĂ©tel nĂ©lkĂŒl engedelmeskedni!!! ;)
42F
sztem nem nagyon keresnek, viszont ha önkĂ©nt felajĂĄnlod akkor könnyen el tudjĂĄk fogadni, hogy van egy rabszolgĂĄjuk... csak ne Ăgy menj oda hozzĂĄ.
Ă©n 2 Ă©vig voltam egy full dögös 40-es nĆnek a rabszolgĂĄja.
a szomszĂ©dom volt, Ă©s Ășgy kezdĆdött h felajĂĄnlottam lenyĂrom a fĂŒvet rendbeteszem a kertet megjavĂtok pĂĄr dolgot ilyesmiket. persze elĆször pĂ©nzĂ©rt. ezutĂĄn egyre több dolgora kĂ©rt meg, mossam le a kocsijĂĄt, vĂĄsĂĄroljak be. megszokta a jĂłlĂ©tet Ă©s engem ugrĂĄltatott mindenĂ©rt.
mikor ebbe belejöttĂŒnk aztĂĄn egy idĆ utĂĄn elkezdtem mindenfĂ©le indokkal visszautasĂtani a pĂ©nzt.
majd egy alkalommal felajĂĄnlottam, h a hĂĄzĂĄt is takarĂtanĂĄm, de mivel tudom h van takarĂtĂłnĆje, ingyen. persze itt mĂĄr nem Ă©rtette ezt az egĂ©szet h miĂ©rt jĂł nekem. megmondtam h felizgat Ă©s örömmel tölt el ha Ćt szolgĂĄlhatom, de ezĂ©rt semmilyen szexuĂĄlis v bĂĄrmilyen ellenszolgĂĄltatĂĄst nem vĂĄrok. csak annyit nĂ©zzen el nekem h nĆi szobalĂĄny ruhĂĄban takarĂtom a hĂĄzĂĄt. meg h legyen visszajelzĂ©s, tehĂĄt ha valami nem tetszik megalĂĄzzon nyugodtan ha meg igen, akkor azzal jutalmazhat esetleg h megcsĂłkolhatom a lĂĄbĂĄt persze cipĆben. mivel annyira csodĂĄlom Ćt. persze Ă©rtetlenĂŒl nevetett dehĂĄt jĂł-jĂł neki ebbĆl csak elĆnye van. meg egy kicsit imponĂĄlt neki. utĂĄna mĂĄsfĂ©l Ă©vig minden hĂĄzimunkĂĄt Ă©n csinĂĄltam nĂĄla. de aztĂĄn sajnos talĂĄlt magĂĄnak egy pasit Ă©s vĂ©ge szakadt ennek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!