Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok tőlem fiatalabb vagy egy idős férfi mit szeret a tízen, húszonéves kislányokon? F/41
Figyelt kérdés
Mikor egy harmincas, negyvenes érett nő sokkal szexibb.
Mikor én voltam húszonéves akkor sem érdekeltek a velem egykoruak már akkor is az idősebbeket nézegettem.
2019. júl. 12. 10:10
1/18 anonim válasza:
Akkor a legvonzóbbak a csajok, sok harmincas negyvenes el van hízva, az akkori önmagához képest.
2/18 A kérdező kommentje:
Engem nem vonz a fejlettlen “kislányos” női test, de persze nem vagyunk egyformák.
2019. júl. 12. 10:37
3/18 anonim válasza:
Pl. azt, hogy szűkebb a pinájuk (nem jár mindenki a lába között lószerszámmal), szebb alkatuk, bőrük, fogazatuk. Meg még nem árazták túl a pinájukat és nem rigolyásak.
4/18 anonim válasza:
Mert azt hiszik, így ők is újra tinédzserek lesznek.
5/18 anonim válasza:
1: maradjunk annyiban, hogy a tízen, huszonévesek között is van bőven elhízott és igénytelen és a 30-40 korosztályban is van rengeteg top nő.
7/18 anonim válasza:
5
Igen, de nézd meg aki 20 évesen jó alkatú nő, az később általában elhízik, és az akkori sovány csajokból lesznek a 30-40es top csajok.
8/18 anonim válasza:
7: még ez sem feltétlenül van így, volt gimiben egy osztalytasunk, kicsit duci volt már 17-17 évesen is. Most 35 évesen olyan top nő lett, hogy már a látványtól elcsöppennél.
Az osztály akkori nehézbombázója meg egy 3 gyerekes elhízott családanya lett 😁
9/18 anonim válasza:
én sem értem, én sem tudok mit kezdeni egy kislánnyal, de bármikor ezt megírom, nullára lepontoznak.
Gondolom azok akik bárkit megdugnának, csak punci legyen ezt valahogy nem tudják felfogni
10/18 anonim válasza:
9: sztem ez azért lehet, mert a mostani 15-20 évesek járnak kis toppokban, haspólóban, forrónaciban. A 30-40 közöttiek meg már normálisan feloltoznek. Mi férfiak pedig vizuálisak vagyunk, tehát az első fog nyilván jobban beindítani először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!