Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elképzelhetető, hogy azért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképzelhetető, hogy azért nem élvezett el mert először voltunk együtt? 23L

Figyelt kérdés
Először feküdtem le a barátommal, nagyon jó volt vele szerintem neki is de nem élvezett el. Azt mondja ha úgy lánnyal van első kettő alkalommal soha nem sikerült még neki, mikor először rá ültem azt mondja akkor majdnem de tartotta magát és utána át esett azon a ponton és utána már nem tudott. Féltem, hogy esetleg nem jó neki valami de azt mondta nagyon jó volt neki. A pasi 29. Szerintetek?

2019. júl. 12. 07:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen velem is. Másnap hajnalban minden oké volt. 😉 akkor 29 voltam. F
2019. júl. 12. 10:00
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen, nyugi. Én az első 1-2 nel nagyon ragorcsolok, és azért.
2019. júl. 12. 10:36
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
lehet túl bestresszelt, de attól még tuti élvezte. Nem aggódnék, élvezném
2019. júl. 12. 11:00
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Én értem a lélektanát! Ha az első pillanatokban majdnem elélvezett, de valahogy tudta tartani, akkor minden rendben lesz, csak ne agyald túl a dolgokat, és ne parázz ezen!

41/F

2019. júl. 12. 12:27
 15/19 A kérdező kommentje:
Ő mondta ezt, én nem érzem helyette, hogy tényleg elélvezett e majdnem
2019. júl. 12. 13:54
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Én pont ilyen vagyok. A többi már jó lesz, ne aggódj!
2019. júl. 12. 14:10
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha majdnem elelvezett,es visszafogta,,akkor nagyon nehez ujra elmenni,,,De egy kis piheno utan,,folxtatni kell es minden oke.Van ilyen!
2019. júl. 12. 22:28
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Simán elképzelhető! 4. 5. Után lehet gyanakodni, kérdezni, hogy min változtassatok!
2019. júl. 13. 08:14
 19/19 Yoda m. ***** válasza:
100%

Hát persze, hogy elképzelhető!

Gyakorlás a tudás atyja... no és anyja (is)!

Akkor tedd fel kérdésedet, neki... ha harmadszorra sem sikerülne. Csak őszintén. És akkor jó eséllyel ő is őszintén válaszol neked, hogy mi az ábra.

"Ő mondta ezt, én nem érzem helyette, hogy tényleg elélvezett e majdnem."

Ha tényleg őszinte választ vársz Tőle, hogy mit is érez... fontos, hogy Te is őszintén elmondjad Neki, hogy mit is érzel. Persze... szex közben nem feltétlen kell minden mozdulatot kommentálni.

De, ha bármi van... x közben is lehet egymással beszélni, beszélgetni... megbeszélni.

Ki tilthatná meg nektek? (Ha egyszer nem vagytok gondolat-olvasók.)

Az ERŐ legyen Veled!

2019. júl. 14. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!