Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kinek van már viszonyítási...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van már viszonyítási alapja szex terén? (több választ! )

Figyelt kérdés
Huszonévesen kinek volt már szerencséje egy 40 feletti nővel? Velük is olyan jó a szex, mint egy tizen-huszon évessel? Az idősebb korosztály is vállalkozó szellemű, bevállalósabbak? Gondolok itt extrém dolgokra, pl szájbaélvezés, több féle pozitúra kipróbálása stb...Nekem speciel volt már dolgom egy 43 éves nővel 25 éves léttemre, de közel sem volt vele olyan jó, mint egy huszonévessel. Csak egy pózban engedte, és orális kényeztetés szóba sem jöhetett nála...Nem hiszem el, hogy ilyen konzervatívak a 40 feletti nők. Kicsit lelombozó. Kinek mi a tapasztalat???

2019. júl. 12. 06:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem 19’eves koromban volt az első 45 éves majd jött egy 42 éves és egy 39 éves ez úgy két év leforgása.

Az előbbi az anált is szerette az utána jövő a szájába nem engedte higy elmenjek de a testére imádta és a szex se volt unalmas mivel szűk volt és lovaglás volt a kedvence. A harmadik Tinderen lett megismerve autóban csináltuk és imádta kiszívni belőlem..

22f

2019. júl. 12. 06:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez meg mindig nem eletkor fuggo
2019. júl. 12. 07:04
 3/4 soti ***** válasza:
34 évesen volt egy 43 éves Nővel dolgom. Rettenetesen jó volt. Ő igazán tudta hogy mi kell a ffinak. Szívta rendesen a cerkát le is nyelte az egészet kivétel nélkül. Popsiba is rettenetesen szerette. Sőt igényelte mert nagyon tetszik neki.
2019. júl. 12. 07:13
 4/4 anonim ***** válasza:
40 éve voltam 20. Akkoriban előfordult, hogy korosabb hölgyeknél laktam. Nemigen tudtam volna olyat kérni, amit ne teljesítetek volna. Pedig, mint jeleztem, az nem ma volt.
2019. júl. 13. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!