Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek! Beteges hogy ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Beteges hogy ennyire szeretek nyalni?

Figyelt kérdés
Csak azon jar az eszem hogy noket kenyeztessek, legfobkent nyaljak valamiert ezz nagyon szeretem

2019. júl. 12. 02:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Mostanaban nekem is folyton ilyen gondolataim vannak...18L
2019. júl. 12. 03:39
 2/2 anonim ***** válasza:

Hááát én végignyaltam az eddigi életemet :-), na nem munkhelyért :-) Hanem lányokat nőket :-)

Valamiért nekem a nősülés-család-gyerekek életforma nem vitt magával :-)

Úgyhogy nem vagy egyedül. Mind a mai napig simán elnyalok egy egy lányt, akár egy óráig is simán. És isten bizony nem azért hogy megdughassam, abból is volt már elég szinte :-).

Kedvtelésből örömokozásból önzetlenül. A TV-bulizás-whiskyzés-haverokkal megbeszélni a semmit nem vonz, inkább egy órával tovább bújok egy lány combjai között :-), az nagyobb élmény :-)

2019. júl. 13. 06:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!