Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Kicsi vagy nagy mell a jobb?
Figyelt kérdés
Melyiket szeretitek jobban szex kozben?2019. júl. 11. 12:20
21/34 anonim válasza:
Csajon legyen,az meg szeressen . Vagy legalább legyen rám beindulva. Nekem nem a méret a lényeg. Bekaphassam az a lényeg! ;) :P
22/34 anonim válasza:
Ha feszes akkor nem baj a nagyobb sem, de alapból az A és B kosár jön be
26/34 anonim válasza:
9-es vagyok, tagadjátok csak le, de attól még igaz marad.
Szerintetek alkalmira miért akarnak nagyobb mellet? Mert szexuálisan izgatóbb a férfi nemnek. Hosszú távon miért akarnak kicsit? Mert a nagy mell megereszkedik és nem fiatalos, feszes többé. Kivétel, aki a nagy lógós mellekre bukik. Ezekből több van, mint a szexuálisan elferdült kis mell kedvelőkből. A férfiak a saját genetikájuk kialakította igényekre mennek. Ennek hasznát nézik hosszú- és rövidtávon egyaránt.
27/34 anonim válasza:
számomra mindig is a tenyérnyi volt vonzóbb, volt nagyobb mellű barátnőm is, de azzal sem volt gondom :)
amúgy is inkább fenék párti vagyok, abból meg a nagyobbat szeretem
28/34 anonim válasza:
Pedoknak a kicsi, igazi férfiaknak a nagy, nőies mellek jönnek be.
29/34 anonim válasza:
Na, te se vagy veletlenul 34%os 😂😂😂😂
30/34 anonim válasza:
GYakran fáj az igazság, ezért lepontozzák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!