Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30-as pasiknak inkább a tinik jönnek be szexuálisan, vagy a velük egyidős,30-as nők?
Figyelt kérdés
2019. júl. 11. 06:48
12/22 anonim válasza:
Nekem ez inkább kinézettől függ !31f
13/22 anonim válasza:
Ha nem is a tinik, de a 20-25 évesek jobban néznek ki általában, mint a 30as nők. Azt hiszem ezen nincs is mit vitázni, ez biológia.
15/22 anonim válasza:
32 vagyok, tinik SOHA nem jöttek be, túl fiatalok. Velem egykorúak a nyerők nálam.
16/22 anonim válasza:
31 éves vagyok, biztos nem lennék gizda testű formátlan tinikkel. Egy 30as igazi nő, az a nyerő nálam :)
17/22 anonim válasza:
Az igazi, érett férfiak természetesen a korukbeli nőkhöz vonzódnak.
Azok vágynak tinilányokra, akik csupán azt a szintet tudják nyújtani.
18/22 Bummer válasza:
Nálam mindig is-is volt (fiatalabb, idősebb), 30 után is így maradt. Minden korszakú nőnek meg van a varázsa.
Annyit változott lassan negyven felé hogy 20-22 alatti már nem mozgat annyira ismerkedésre de alkalmi szexre ha összejön 18 éves is izgalmas.
35F
19/22 anonim válasza:
nekem nem jönnek be a tinik, már kinőttem belőlük. Inkább egy belevaló, önálló, tapasztalt idős nő, aki tudja mitől döglik a légy, mint egy cuki kislány, aki naivitás mellett tökéletes testtel rendelkezik
20/22 anonim válasza:
Attól függ, hogy férfiakra gondolsz, vagy az itteni pasikra. Mert az ittenieknek mindegy, csak kapjanak már végre puncit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!