Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hogy reagálnátok le, ha rányitnátok a barátnőtökre miközben az exe keményen dugja az ágyon?
Figyelt kérdés
2019. júl. 11. 05:18
11/19 anonim válasza:
A gyereket udvariassan távozásra kérném a csukott ajtókon keresztül.
12/19 anonim válasza:
a faszit miért bántanátok?
ha az asszony olyan hű de szerelmes, akkor jöhet próbálkozni nyugodtan az előd..
13/19 StevenUp válasza:
Az tuti hogy nagy verés lenne akkor...
Az én ágyamon csak én dughatok...
14/19 anonim válasza:
Megkérdezném, a srácot, hogy hozhatok-e még valamit, kávét, üdítőt esetleg?
15/19 anonim válasza:
Mennyi agresszív kismalac van itt, mert kevés volt az asszonykának, az meg keresett mást is, és egyből azon akarja levezetni a frusztrációt... :D
16/19 anonim válasza:
A csavotol kernek egy 20ast mert hasznalatba vette a csajom + tisztito szamla, egyeb koltsegek. Esetleg ha ertelmesebbek meghallgatnam hogy hogy jott ez ossze, majd segitenek a csajnak koltozni.
17/19 anonim válasza:
Mivel innentől úgyis lőttek az egésznek, beszállnék és kúrnám a ribit, mint a lovat, ahogy nekem jól esik.
18/19 anonim válasza:
Ez nem fordulhat elő, mert az asszony nem tartja a kapcsolatot az exével vagy 13 éve. Ha mással akarna dugni, akkor is lenne esze, hogy ne ott csinálja ahol rajtakaphatom.
19/19 anonim válasza:
Ha ugy nyitok rajuk,es eszrevesznek,akkor ott a helyszinen csapnam agyon a sracot
Ha ugy nyitok rajuk hogy nem veszik eszre,akkor megvarnam ameg vegeznek es utanna kapnam el a haz,vagy lakas elott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!