Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet túllépni azon, hogy a pénisz nem szép?
Figyelt kérdés
A legtöbb férfi csúnya pénisszel él.2019. júl. 10. 14:55
1/12 anonim válasza:
Tényleg? Honnan tudod? Én szeretem a sajátomat és szerintem szép.
3/12 anonim válasza:
Az arcnak kell szépnek lennie, mert kommunikációra használjuk.
A pénisz esztétikumának nincs különösebb jelentősége.
4/12 anonim válasza:
Az enyém gyönyörű. Nem egy nőtől kaptam már ezt a bókot. Úgyhogy ne általánosíts
5/12 Bummer válasza:
Nézőpont kérdése kinek mi a szép. Lehet neked a pénisz látványával van bajod önmagában ês ezért nem tartod szépnek.
6/12 anonim válasza:
Fogadjunk, hogy amúgy semmi baja nincs! :D
8/12 xKakashix válasza:
és sem egyszer kaptam már meg azt hogy szép a farkam... azt hogy csúnya általában a férfi gondolja a sajátjáról nem pedig a nők róla...
9/12 anonim válasza:
Vannak kevesbe szepek,nem szep alaku,stb,De vannak nagyon szepek,gyonyoruek.amelyik aranyos,vastag,a makk aranyonan vastag a testhez kepest,kellemes barna szinu,nem tul eres,erosen felfele all,18cm,nem otromba
10/12 anonim válasza:
Maximum neked nem szép. :D Nekem meg már mondta az, akinek számít a véleménye, hogy szép... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!