Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az úri nők igaz, hogy tényleg nem is szopnak?
Figyelt kérdés
Orvosok, jogászok, stb.
Alakulóban van most egy jogász csajjal.
Tapasztalat valaki?
2019. júl. 9. 08:12
1/16 anonim válasza:
De igen. Csak ők kesztyűt húznak.
2/16 anonim válasza:
Nem rég összejöttem egy doktornővel... le is nyeli.
3/16 anonim válasza:
És mitől “úri„? Láttam olyan ügyvéd nőt, akinek látszott a fején ki van égve! Szerinted hanyan mentek végig rajta? Még olyan stílusban is volt felöltözve...
4/16 anonim válasza:
Dehogynem... ők a legnagyobb k*rvák az ágyban. Csak ott tudják elengedni magukat,és attól h vki jogás még nem úri nő!
5/16 A kérdező kommentje:
3: 25-35 éves korosztálya gondolok, nem kiégett 50-eselkre
2019. júl. 9. 08:20
6/16 anonim válasza:
Hát nekem van egy jogász ismerősöm, igazi falusi p.icsa, buta mint a föld, nem is értem, hogy végezhetett egyetemet. Ez az “úri nő” kifejezés teljesen elavult, már semmi értelme.
A szopás nem szakmától függ.
7/16 anonim válasza:
Ja azt kifelejtettem, 25-6 körül van.
8/16 anonim válasza:
Jó ha 35 volt a csaj!
A legtöbb kiégett ebben van, 35-40 között!
9/16 A kérdező kommentje:
6: mert magukat annak gondolják
2019. júl. 9. 08:26
10/16 anonim válasza:
Rosszul!
Akkor ezzel az erővel egy “sztyuárdesz„ is gondolhatja magát, ahogy fel vannak öltözve, meg amilyen etiketnek kell nekik megfelelni, és ott sem minden máosdik diplomás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!