Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ciki, ha 18...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eper119 kérdése:

Szerintetek ciki, ha 18 évesen még nem volt barátom?

Figyelt kérdés
Eddig még sosem volt barátom,viszont nem azért ,mert bűnromda lennék,csak eddig sose kerestem vagy nem is tudom.És egyre többet gondolok arra,hogy milyen lehet a szex.

2019. júl. 9. 00:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal vagy,hamar találsz 🤷🏼‍♂️🤷🏼‍♂️
2019. júl. 9. 00:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki!

De ha válogatsz az itteni jelentkezők közül, akkor hamarosan lesz!

2019. júl. 9. 00:13
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
18 vagyok és fiú, és még sosem volt barátnőm. Én sem vagyok csúnya (szerintem) viszont sokszor ezt kapom, és ez eléggé elveszi az önbizalmam. Mostmár engem is egyre jobban izgat a szex...
2019. júl. 9. 00:14
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
Én világéletemben kövér voltam,sikerült 30 kilót leadnom és nem feltétlen ennek a hozadéka,de úgy tűnik lesz valakim,akivel el tudom magam képzelni az életem hátralévő részében,remélem nektek is meglesz. :))
2019. júl. 9. 00:16
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Hát elég gáz !!
2019. júl. 9. 00:18
 6/10 anonim ***** válasza:
17%

Én meg egyre többet gondolok arra, milyen leheta szex egy fiatal szűz lánnyal? Milyen lenne bevezetni a szexualitás és az erotika világába? ;-)

48Ffi

2019. júl. 9. 00:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Valamiért arra gyanakszom, hogy csak egy troll kérdezővel van dolgunk :D Aztán röhög a sok kanos privát üzeneten amit kap.

De hogy komoly választ is adjak (ha még se lennél troll):

Hasonlókorú vagyok mint te. Szerintem 18 évesen egyáltalán nem gáz, nem is vagy elkésve vele. Nekem például (és sokan másoknak) előnyt jelent, ha a lány még szűz.

És hogy milyen a sex? Király!!4! Ha jól csinálják.

Egy jó tanács... Ne feküdj le az első gyökérrel, csak azért hogy elveszítsd.

2019. júl. 9. 00:49
 8/10 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem nem gáz, mondjuk én pasi ként csak 22 évesen vesztettem el.. De szerintem ha úgy szeretnéd akkor találhatsz valakit a kérdés csak az hogy komoly kapcsolatban sdzeretnéd-e elveszteni vagy nem..
2019. júl. 9. 08:30
 9/10 anonim ***** válasza:
25%
Igen elég ciki. Biztos bűnronda vagy. Sorry.
2019. júl. 9. 08:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Én is az vagyok 19 éves fiúként. Engem pl az idegesít, hogy állandóan megkapom, hogy mikor mutatom be a barátnőm.. Persze tudják, hogy tényleg nincs, de legalább jól tudnak vele idegesíteni :D. Nem kell kapkodni szerintem ezzel, mert eljön az ideje egyszer.
2019. júl. 10. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!