Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasság szex nélkül?
Én szeretek szexelni, de már régóta nem kívánom a férjemet. Ez mindkettőnknek nagy feszültség, pedig a szex alapvető egy kapcsolatban. Pesze vannak más problémák is, és kiskorú gyerekeink miatt szintén nehéz. Én 44, férjem 52 éves.
Tapasztalatok, vélemények érdekelnek, illetve, hogy a nyitott kapcsolat működhet-e...?
Régóta kommunikalom felé, mitől érezném magam jól a szexben, mitől érezném azt, hogy fontos vagyok a házasságunkban.
Ez valahogy elmegy a füle mellett. Helyette látványos gesztusokat tesz, pl. hoz valami ajándékot, úgy adja oda, hogy minel több ember lássa, ő gondol rám, jó férj. Vagy kitalal valami hétköznapi segítséget, nem kérdez meg, hogy szeretném-e, így nekem valójában nem segitseg, így ő megsertodik, majd osszeveszik velem, hogy ő képtelen nekem megfelelni. Szóval, nem igazán találom a megoldást erre.
A 7-es, 9-es válaszoló vagyok.
Valószínűleg különböző módon fejezitek ki a törődést. Amit adtok, azt várnátok vissza, de mindkettőtöknek más ami fontos.
Lehet, hogy törődik veled, csak az neked nem törődést jelent.
Az igényeket lekommunikálni nem mindig egyszerű. Felszabadult, rugalmas állapot előnyös hozzá. Pl egy fürdőbe elmentek, megesztek valamit, utána megbeszélitek.
És lehet, hogy sokadszor sem jön össze.
A fájdalmaidat vádolás nélkül fejezd ki! Ez nekem is nagyon bevállt.
Nem lehet megspórolni a beszélgetést sajnos.
Ha már minden veszve van és nem hajlandó semmire közösen, akkor inkább keress valaki mást szerintem.
Remélem összejönnek a dolgok!
Kedves 14#
Koszonom a gondolatokat, tanácsokat! Igyekszem, de már nagyon belefaradtam... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!