Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak? Milyen nagyságú kisajkakat részesítetek előnyben?
Figyelt kérdés
2019. júl. 8. 16:47
1/20 anonim válasza:
Normál méretet, de a lényeg, hogy a lány, akié bejöjjön. 🙂 F 24
2/20 A kérdező kommentje:
Mi számít normál méretnek? 😅
2019. júl. 8. 16:51
3/20 anonim válasza:
Lentről felfele 28mm, vastagság 6mm, az ív legnagyobb részén pedig ne legyen nagyobb, mint 19mm...
4/20 anonim válasza:
Na a paraméterek megadása után el tudom képzelni a kérdezőt hogy már méri is, hogy az övé olyan e :-D :-D
6/20 anonim válasza:
A tied milyen, kérdező?
Amúgy a nagy kisajkak amik kilógnak is nagyon szexyk tudnak lenni, lehet velük játszani nyali közben. :)
7/20 A kérdező kommentje:
6 mm az nem túl vastag? 😦 Az ívet milyen pozícióban érted?
Elég lett volna annyi is, hogy a babapunci a zsánered.
Úgy kellett volna kérdeznem, baba- vagy saláta punci tetszik-e...
2019. júl. 8. 16:58
8/20 anonim válasza:
Kérdező, a számadatos csak ironizált. Senkit sem érdekel, mekkorák a kisajkak.
10/20 A kérdező kommentje:
Tudom 8-as, ne nézz már madárnak. 🙃
Hallottam, hogy egyeseknek nem tetszik ha nagyon kilógnak, nem egyformák, túl picik..stb. Csak kíváncsi voltam, melyiket részesíti előnyben a többség. 😊
Biztos van olyan, amelyik jobban izgat titeket.
2019. júl. 8. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!