Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 12 cmes karcsú szép pénisz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 cmes karcsú szép pénisz elég már a nőknek, ezzel már lehet büszke?

Figyelt kérdés
Mikor ránézek erektált állapotban nagyon szép nagynak látom szerintem formás is és szép karcsú, ez már jó a nőknek?
2019. júl. 8. 12:19
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
89%

Ha te elégedett vagy vele, ne kérdezgesd itt, felesleges :)

19/F

2019. júl. 8. 13:15
 12/25 anonim ***** válasza:
91%

Ha bizonytalan vagy még abban is, hogy ez jó-e a nőknek, ergó még szűz vagy, akkor mire is vagy büszke??? Arra hogy neked tetszik?? Gratulálok..

21L

2019. júl. 8. 13:19
 13/25 anonim ***** válasza:
46%
Szerinted a nők a szép karcsú 12 cm-es péniszedet akarják majd,vagy az én betonkemény eres 19-esemet? Szerintem elég egyoldalú verseny lenne......
2019. júl. 8. 14:27
 14/25 anonim ***** válasza:
34%
Az a különbség, hogy te nagynak látod, az enyém meg nagy is 😃
2019. júl. 8. 14:28
 15/25 A kérdező kommentje:

13. A nők többsége biztos hogy az enyémet, sok nő mondja hogy nem szereti az ilyen nagyot, mert fáj neki meg mehszáj seb lehet neki stb....

Egy nővel akivel épp ismerkedek tinderen pl ezt írta adatlapján

Hello kedves idegen ! Rebeka vagyok aki szereti a kalandos örült èjszakákat , négerek kiméljenek nem akarom kitágitani a suncikámat ,vörhenyek , pápaszemek is kiméljenek pls

2019. júl. 8. 14:30
 16/25 anonim ***** válasza:
25%

Naggyal is lehet ésszel töki. Nem kell tövig betolni. De aki velem volt annak mindnek olyan orgazmust okozott hogy vonaglott alattam 🤷🏼‍♂️

Ha ezt majd te is eltudod mondani akkor elismerem hogy igazad van

2019. júl. 8. 14:42
 17/25 anonim ***** válasza:
57%
Ez a Rebeka nevű csaj meg elég nagy prosztó ahogy az írásából elnézem
2019. júl. 8. 14:43
 18/25 anonim ***** válasza:
25%
Ráadásul a Tinterből kiindulva az se biztos hogy valós csaj 😂
2019. júl. 8. 14:44
 19/25 A kérdező kommentje:
16. Az elég nagy orgazmus hogy mentőket akartam hívni mert azt hittem epilepsziája van? Úgy remegett visított...
2019. júl. 8. 14:44
 20/25 anonim ***** válasza:
84%
Karcsú 😂😂 Töki, mi nem a hosszú farkat szeretjük, hanem a vastagot!!
2019. júl. 8. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!