Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy kaland után a pasi nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy kaland után a pasi nem ír vissza akkor nagyon béna voltam az ágyban?

Figyelt kérdés
Volt egy egyéjszakás kalandom ami nekem nagyon jó volt. Írtam a srácnak, hogy ismételjük meg és hálás leszek neki de nem írt vissza. Ez azért van mert béna voltam?
2019. júl. 8. 08:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos. Elérhető volt azóta h írtál neki?

Vagy lehet h sok dolga volt, és nem volt ideje még válaszolni.

Vagy mert tényleg úgy kezelt téged mint egy egyéjszakást. Nem kellett volna ráírnod, így elbízta magát.

L

2019. júl. 8. 08:44
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Feküdj le velem:) Én vissza fogok írni
2019. júl. 8. 08:51
 3/12 anonim ***** válasza:
vagy csak egy menetre kellettél
2019. júl. 8. 08:58
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy menetre kellettél. Függetlenül attól, hogy jó vagy rossz voltál. Ha egy pasi csak egyéjszakást akar, akkor tényleg azt akar. Ha nem akarod, hogy kihasználjanak, ne menj bele.
2019. júl. 8. 09:00
 5/12 anonim ***** válasza:
Csak nem akar kihasználni.
2019. júl. 8. 09:08
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem keres, akkor egy menet volt a kapcsolatban. Azt kizártnak tartom, hogy "munka miatt" nem ír vissza vagy azért, mert "nem ér rá". Legyek bármennyire is elfoglalt, ha valakinek írni akarok, akkor írok. Szóval ez a dolog nálatok valószínűleg kifulladt.
2019. júl. 8. 09:16
 7/12 anonim ***** válasza:

6-ossal egyetértek.

Én is voltam hasonló dilemmában. A srác évek óta "rajong" értem, pár ez mindig is plátói volt, sosem történt semmi közeledés,én párkapcsolatban állok.

Aztán úgy hozta a sors,hogy többször találkoztunk, beszélgettünk, és a kitartása, személyisége miatt vonzó lett számomra is.

Megtörtént...aztán nem keresett. Engem is bántott a helyzet, rögtön a kérdezőhöz hasonlóan arra gondoltam,hogy nem érezte jól magát velem, bár erre semmi jel nem utalt.

Nem terveztünk semmit, megtörtént és ennyi, de mégis hiányoltam,hogy miért nem keres, és hová tűnt az évek óta tartó rajongása.

2019. júl. 8. 09:26
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

Csak ürítésre kellettél neki.

Akkor is ha jó voltál ezek ilyen ösztön lények

2019. júl. 8. 09:32
 9/12 anonim válasza:
nekem is ez volt hiába írtam neki hívtam öt semmi, szerintem hagyd öt
2019. júl. 8. 11:01
 10/12 anonim ***** válasza:

Hát, az egy éjszakás az egy éjszakás...

Gondolom, ő nem akart többet, és azóta már másokat próbálgat fel.

2019. júl. 8. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!