Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy kaland után a pasi nem ír vissza akkor nagyon béna voltam az ágyban?
Nem biztos. Elérhető volt azóta h írtál neki?
Vagy lehet h sok dolga volt, és nem volt ideje még válaszolni.
Vagy mert tényleg úgy kezelt téged mint egy egyéjszakást. Nem kellett volna ráírnod, így elbízta magát.
L
6-ossal egyetértek.
Én is voltam hasonló dilemmában. A srác évek óta "rajong" értem, pár ez mindig is plátói volt, sosem történt semmi közeledés,én párkapcsolatban állok.
Aztán úgy hozta a sors,hogy többször találkoztunk, beszélgettünk, és a kitartása, személyisége miatt vonzó lett számomra is.
Megtörtént...aztán nem keresett. Engem is bántott a helyzet, rögtön a kérdezőhöz hasonlóan arra gondoltam,hogy nem érezte jól magát velem, bár erre semmi jel nem utalt.
Nem terveztünk semmit, megtörtént és ennyi, de mégis hiányoltam,hogy miért nem keres, és hová tűnt az évek óta tartó rajongása.
Csak ürítésre kellettél neki.
Akkor is ha jó voltál ezek ilyen ösztön lények
Hát, az egy éjszakás az egy éjszakás...
Gondolom, ő nem akart többet, és azóta már másokat próbálgat fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!