Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megdugnám a volt tanárnőm!?
Figyelt kérdés
Van egy volt tanárnőm, aki nekem nagyon bejön. Szinte már családtag nálunk, tök jókat elbeszélgettem vele és tegezhetem is. Kb. 35 éves. Elegem van hogy csak recskázok rá, hogyan érjem el, hogy több legyen köztünk? És nektek volt már szexi tanárnőtök?2019. júl. 8. 08:30
12/19 A kérdező kommentje:
Úristen srácok! Nagyon köszi a tippeket! Ma átjött hozzám, megleptem egy finom vacsorával. Közben sokmindenről beszélgettünk, szóba került a szex is, de azt mondta egyenlőre átgondolja. És amikor kikísértem, adott egy rövid szájrapuszit :D
Úgy látszik, van esélyem megdöngetni.
2019. júl. 9. 00:00
13/19 anonim válasza:
És csak az a célod,hogy megdöngesd?Azért óvatosan ezzel, nem árt ha előre valahogy tudatod azt Vele,hogy Számodra ez ennyi. 35 évesen esetleg még többen is reménykedhet, aztán nehogy szabadulási vágy legyen a nagy erotikádból!
14/19 A kérdező kommentje:
Nem csak az a célom, hogy megdugjam. Eleinte az volt, bevallom, mert nem hittem volna, hogy bármi más lehet belőle. Mindegy, ma megint találkozunk, és végre elmondja, hogy döntött.
2019. júl. 9. 08:59
15/19 anonim válasza:
De miért hagyod, hogy ő döntsön? A boltban is a kiflire bízod, hogy megveheted-e, vagy sem? Te vagy a férfi!
16/19 anonim válasza:
A kérdező már döntött, a pozitív döntésért pedig megtett mindent, mi pedig szurkolunk,hogy jól alakuljon a történet!
17/19 exronin válasza:
Na felebredtèl már? Hány éves vagy?
19/19 anonim válasza:
Én: 15F 36N (angoltanárnőm), 15F 38N (töritanárnőm), és 16F 36N (kedvenc középiskolai biosztanárnőm aki másodállásban q volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!