Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen dolgok számítanak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen dolgok számítanak szexuális perverziónak? Nektek milyen perverz vágyaitok vannak?

Figyelt kérdés

2019. júl. 7. 23:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem bármi számíthat perverziónak amire a "hagyományos" szexen túl felizgul az ember. Az hogy mi számít beteg perverziónak már más kérdés, az egyéni megítélés dolga...

Nekem a strapon a perverzióm.

19L

2019. júl. 8. 04:30
 12/22 anonim ***** válasza:
87%
Semmi sem perverz vagy undorító amiben mind két fél örömét leli. Ebből kell kiindulni. Amúgy egy mosolygós lánynak az arcra szívesen ráverném, meg fizetni úgy valakinek hogy nem hivatásos akár mint egy szerepjáték. Akár a kettőt összekötni
2019. júl. 8. 05:51
 13/22 anonim ***** válasza:
78%
Ami nekem nem perverz neked már biztos, hogy az lenne... :D Úgy hogy ez egyénfüggő. :))
2019. júl. 8. 07:29
 14/22 anonim ***** válasza:
55%
1-2; T×nrúgásfétis, (mezítlábas) rúgások (nőtől).
2019. júl. 8. 07:31
 15/22 anonim ***** válasza:
70%

Részeg nőt megdugni, azt csinálni vele amihez épp kedvem van, mintha egy guminő lenne.

De ez csak fantázia, Biztos hogy nem lennék rá képes.

2019. júl. 8. 08:46
 16/22 anonim ***** válasza:
65%
Nyilvános szex /F
2019. júl. 8. 09:47
 17/22 anonim ***** válasza:
70%
Mindketten harisnyában,tetőtől talpig.
2019. júl. 8. 16:21
 18/22 anonim ***** válasza:
70%
Egyénfüggő, van akinek már az orál is perverz, míg másnak az sem lenne az, ha kikötöznék egy erdőben és 10-en meg majd a végén... - na itt már az egyéni fantáziára bízom :)
2019. júl. 10. 23:42
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
bekenik mindenhol mezzel, aztan majd jon a medve lenyalogatni? :D
2019. júl. 11. 06:21
 20/22 anonim ***** válasza:
60%
Nekem az, ha egy nő fonendoszkóppal hallgatja a szívemet és közben izgat, már többször volt benne részem és nagyon szexi tud lenni, azt még kipróbálnám, hogy egy igazi doktornő vagy ápolónő vizsgálna huncutul és mikor elélveztem gyorsan megmérné a vérnyomásom, pulzusom. :)
2019. aug. 31. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!