Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létesítenétek párkapcsolatot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létesítenétek párkapcsolatot vagy szexuális kapcsolatot ezzel a nővel?

Figyelt kérdés
[link]

2019. júl. 7. 11:35
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Ez is másik kifigás, azért nem kéne, mert rossz a kép. Haha

Avalóságban biztos egy Palvin Barbi... :Dd

2019. júl. 7. 12:57
 12/30 anonim ***** válasza:
Annyit mondtam, hogy előnytelen a kép, semmi többet. Neked amúgy mi bajod van? :D
2019. júl. 7. 13:00
 13/30 A kérdező kommentje:
Nekem semmi bajom :D Jót szórakozom már a apasikon. :D
2019. júl. 7. 13:12
 14/30 anonim ***** válasza:
Értem. Nem dugott meg valaki, aztán most minden pasi hülye :D Amúgy, ha szexkapcsolatról kérdezel, ne 15-16 éves lányok képeid linkelgesd. Bányássz elő róla egy aktuális képet, már legalább 20 éves a csaj.
2019. júl. 7. 13:15
 15/30 anonim ***** válasza:
56%
Nem hülyék, hanem felszínesek és hazugok. :) Nem erről a konkrét csajról, hanem ilyen kinézetről van szó. :) És még azt mondják nincs csúnya nő. :D Haláli poén... :D
2019. júl. 7. 13:25
 16/30 anonim ***** válasza:
Öregem, ennyi megkeseredett embert, mint ami itt van. Csak fekete-fehérben akartok látni mindent. Szar lehet nektek.
2019. júl. 7. 13:27
 17/30 A kérdező kommentje:
Xd csak ez az igazság.
2019. júl. 7. 13:29
 18/30 anonim ***** válasza:
Megcsinálnám a csajt N egyszer.
2019. júl. 7. 13:48
 19/30 A kérdező kommentje:
Bottal? XD
2019. júl. 7. 13:52
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak az arcát nézzük, akkor szexuális kapcsolatot igen. Egyébként meg egy fogszabályzó tényleg kellene neki, nem azért, mert csúnya lenne, hanem mert a fogai tönkre fognak menni így. Az egymásra csúszott fogakat nem tudod normálisan tisztítani és előbb utóbb lyukas lesz. /Hidd el, kur.va sok problémám volt a fogaimmal, tudom miről beszélek. :D/

Párkapcsolathoz viszont sokkal több kell ennél. Ott már inkább a személyiség számít hosszú távon, így arra nem tudok mit mondani.

30/F

2019. júl. 7. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!