Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok ti lefeküdnétek olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti lefeküdnétek olyan sráccal akinek nincs humorérzéke?

Figyelt kérdés
Szereti a poénokat, meg nem szereti a jó kedvet, de nincs saját humorérzéke. Lefeküdnétek ilyen sráccal, vagy kizárt dolog hogy összejönnétek ilyen sráccal?Mivel sokan írják, hogy a legfontosabb hogy humoros legyen a pasi.
2019. júl. 6. 15:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
8: Tévedsz, a nőket nem szórakoztatni kell, hanem biztos hátteret és iránymutatást adni nekik.
2019. júl. 6. 18:12
 12/15 A kérdező kommentje:
Úgy értem szeretem én a poénokat meg mindent, de hát nyilván nem fogok egy randin vicceket mesélni egy lánynak, az nagyon ciki szerintem.
2019. júl. 6. 18:48
 13/15 anonim ***** válasza:
De kell öket szorakoztatni kulonben ràd unnak. Pénz se segit ha szétunja magat elobb utobb elhagy. Es senki nem mondta hogy meseljel vicceket. Nem csoda hogy nincs nötök.
2019. júl. 6. 19:02
 14/15 A kérdező kommentje:
hát igen, a nő egy kincs, érték.
2019. júl. 6. 19:18
 15/15 anonim válasza:
Kizárt dolog, mert nem tudom.
2020. dec. 7. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!