Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha lánnyal vagyok egy térbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lánnyal vagyok egy térbe ketten pl mellettem ül vagy megölel akkor feláll a brokesz?

Figyelt kérdés
Csak annyi hogy hogyan tudnám kontrollálni hogy ne. Válaszokat előre köszönöm.
2019. júl. 5. 19:10
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
örülj hogy feláll, később nem lesz ilyen :)
2019. júl. 5. 19:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Igazából kellemetlenül érzem magam akkor mikor megtörténik mivan ha meglátja/megtudja.
2019. júl. 5. 19:16
 3/5 anonim ***** válasza:
70%

Sztez mé baj?

Ha zavar, gondold azt, hogy nagyanyád nővére.

2019. júl. 5. 19:37
 4/5 anonim ***** válasza:
65%

Nekem 13 éves korom óta ez van. Most vagyok 25 éves. Farmer nadrágban, hosszú pólóval kevésbé látszik, én így szoktam elrejteni.

Majd ha lesz barátnőd és rengeteget szexeltek, akkor ez csillapodni fog.

2019. júl. 5. 19:41
 5/5 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem izgató, ráadasul teljesen természetes is, ne aggódj. Volt mar ilyen pasim es meg tudtam őrülni a tudattól, hogy egy érintésem is ezt teszi vele.

Egyébként fel se tűnik idegenen, főleg ha nem olyan nagy mérettel van megáldva.

2019. júl. 5. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!