Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A fitymaszűkületes pasik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fitymaszűkületes pasik miért nem metéltetik körül magukat? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Nem az első eset, hogy randiztam egy pasival 30-40 év közöttiekről van szó, és annyira fitymaszűkületes a farkuk, hogy még a makkról sem lehet lehúzni a bőrt.

Ennyire szégyenlik megmutatni orvosnak? Hogy akarnak, illetve eddig hogy dugtak?

Lányok, van köztetek olyan akik találkoztak már hasonlóval? Vélemény, tapasztalat?

Kort is írjatok.

2019. júl. 5. 07:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Pasi vagyok, de volt egy haverom aki így volt. Először nem akarta megcsinálni, de aztán valami miatt elkezdett neki rosszabbodni és akkor rászánta magát.

Csak úgy nem csináltatnám meg, de ha fitymaszűkületem lenne akkor nem szórakoznék. Nyilván szexelni lehet úgy is, csak kevesebbet éreznek, max utána bánják meg, hogy annyit vártak vele, mikor rájönnek mennyivel jobb úgy, ha nincs rajta a bőr.

Amúgy szerintem igen, félnek a dokitól, nem szeretjük mutogatni dokinak, meg lehet hogy egyesek a hegtől is félnek, az sem sikerül mindenkinél szépre.

2019. júl. 5. 07:39
 2/12 anonim ***** válasza:
63%

nekem részleges van, merev állapotban nem lehet lehúzni a bőrt, viszont lankadtan simán, szóval a tisztálkodás nem gond

voltam 2 orvosnál is vele, szexel nincs gond, sőt előnyös is, mert jobban izgatja a bőr a hüvely falát

az első doki azt mondta, ha nem gond nem kell megcsináltatni, a másik meg azt mondta meg kell

végül nem csináltattam meg, egyáltalán nincs vele problémám szerencsére és az eddigi partnereimnek sem volt

2019. júl. 5. 07:58
 3/12 anonim ***** válasza:
90%

nekem volt , de nem az a teljes csak kenyelmetlen volt, nem volt vele semmi gonnd szexnel sem volt kenyelmetlen de fondoltam nem varom meg mig baj lessz, korulmeteltek és azóta valóban sokkal jobb és honnd sem lessz vele, a mutet helye nem is latszik, nem is volt az utohatassal sem gonnd, annyi hogy en magan klinikan csinaltattam

Sztk-ba nem mentem volna vele suerintem megeri raszanni azt az osszeget

2019. júl. 5. 08:34
 4/12 anonim ***** válasza:
23%
Nekem nincs gondom ilyennel,sőt ha szeretnéd még be is bizonyítom neked,csak a címed kellene hozzá.
2019. júl. 5. 08:38
 5/12 anonim ***** válasza:
60%
Mert igénytelenek, lusták ,félnek
2019. júl. 5. 08:58
 6/12 anonim ***** válasza:
38%
én is voltam igy sraccal,nem többenek is volt és számomra undorito,félenk elmenni,pedig jobb ha megcsinálják,,25f
2019. júl. 5. 09:09
 7/12 anonim ***** válasza:
90%

Nekem nem volt választásom. Iskolában megnézték,eldöntötték...

Arra emlékszem csak,h altatás elött valami ápolónő hüledezett,h mekkora fitymaszűkületet még nem látott. Hívott is oda egy másik csajt,h megnézzék. Akkor 8-10 évesen is ciki volt..😂

Utólag nem bánom! Sosincs gond a tisztántartással. No meg szerintem kultúráltabban is néz ki...

2019. júl. 5. 09:38
 8/12 anonim ***** válasza:
77%

#7-es voltam.

Amúgy Neked kérdező volt már több problémád ebből kifolyólag?

F44

2019. júl. 5. 09:54
 9/12 A kérdező kommentje:

Ezen kívül nem volt problémám.

Mindig akkor derült ki, mikor szexre került volna a sor, addig a pasi nem említett róla tudomást. Sőt szerintem fel sem tűnik neki, vagy nem tudom.

Elkezdtem húzogatni neki,és épp, hogy a húgycsúnyílás látszik ki, tovább nem is lehetett húzni, na már akkor elment a kedvem, mire kérte, hogy szo-jam fel neki, na akkor hagytam ott.

Ilyet nem, hogy nem veszek a számba, de még belém sem tehetné.

Minden pasinak van smegmája, na gondoljátok, akkor ő ezt hogy tudja tisztán tartani, függetlenül attól, hogy ápolt pasiról van szó, és ez még be is gombásodhat, meg a bacik is szaporodnak a makk alatt.

Csak azt nem értem, felnőtt férfiak, miért ennyire kellemetlen elmenni egy orvoshoz, és megmutatni?

2019. júl. 5. 10:05
 10/12 anonim ***** válasza:
77%

Ha ennyire durva a szűkülete, igazán megcsinltathatná. Talán most,h otthagytad "úgy" ,elgondolkodik rajta.

Mondtad neki,h mi a problémád vele?

Amúgy szerintem azért is érdemes megcsináltatni,mert nekem így nem termelődik szmegma. Sosem kellett ezzel kinlódnom!

2019. júl. 5. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!