Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem szexelni?
Figyelt kérdés
Izomtónus rendellensségem van ami miatt nem tudok járni, beszélni.
Nekem az is elég lenne ha "csak" bele ülne, nem kell órákon át csinálni.
27/F
2019. júl. 4. 22:00
11/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszönöm szépen a válaszokat! Én ilyen témában nem viccelnél!
Tényleg beteg vagyok, már 15 éve! Nagyon sokat szenvedek! Írásban tudok kommunikálni! Nem akarok fizetős csajjal dugni, félek, hogy össze szedek valami betegséget! És ha soká írok az azért van mert nem ülük egész nap a gép előtt! :)
A kérdést azért tettem fel mert én még nem láttam élőben csupasz csajt, pinát pedig végképp. :D
2019. júl. 5. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!