Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Telt duci (80-100+ kg) lányokkal hogy lehet szexelni?
ez nem alkat függő amiket leírtál
én voltam elég telt lányokkal, átlagos méretem van elég volt
pózból lovagló nem volt csak :D
lehet velük hosszan szexelni, több pózban és ki lehet élvezni a dolgot, nem sötétben a takaró alatt mernek csak, sőt! (igaz én célirányosan kerestem partnert)
Lovaglóban kicsit nyom, de simán jó lehet, ha kőkemény vagy.
28F
Minden pózban, normálisan. Az eddigi telt barátnőim mindegyike imádott sz*pni, profi módon csinálta.
És bizony, volt köztük olyan, akinek a 15 centim is "sok" volt bizonyos pózban, azaz ha teljesen betoltam, kellemetlen volt neki.
Volt olyan, aki igen szűk volt, ott bizony ügyelnem kellett, hogy ne előzzem meg őt. ;)
És volt olyan is, aki igen tág volt, emellett extrém módon nedves is. No, itt mindkettőnkről ömlött a verejték, mire a csúcsra jutottunk. De amikor elment, rettenetesen meg tudott szorongatni. És ő volt az, aki konkrétan visítva élvezett. :D
Miért túlzó, amit írt?
Abszolút jókat szexelünk és ha felszabadult a szexuális életünk, akkor igen, képesek vagyunk jó hangosan élvezni. Sőt, szoktam pl lovagolni is, de hátulról is remek, de hagyományos pózban is. Meg oldalról. És még sorolhatnám. Vagy te azt hiszed, hogy mi csak sötétben misszionáriusban tudunk csak kussban? Imádom, mikor hátulról tolnak és közben két kézzel markolják a fenekem. És még nem is túloztam.
#6 egy szóval nem írtam hogy a duci lányok nem élvezhetnek, vagy hogy bármilyen terén is gyengébbek lennének az ágyban , csak sötétben stb .,,
Csak ahogy #4 előadja az egy kicsit túlzó. Ahogy az is kamu hogy ti is pl egy átlagos mérettel és füvön oldalról csináljátok. És ez nem bántás , de ahhoz még egy 20-ás is épp hogy elég lenne. És az ilyen kis csúsztatások miatt mondom hogy túlzó amit irtok....
#7:
ha kicsi a p0cs0d hozzá, akkor ne csináld ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!