Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sok pasi eleve negatívan áll a modell alkatú
nôkhöz?
Aki ilyen, azzal nem kell foglalkozni. Küldő alapján el lehet dönteni hogy tetszik-e, ennyi, de mást nem. De amúgy ezen kívül van még egy rakás általánosítás, szőke nők, kigyúrt pasik stb.
Aki ezeket komolyan gondolja, annak annyi esze is van, legalább tudod hogy ő nem neked való, mert okosabbak is vannak a világon.
2019. júl. 4. 07:13
Van egy többezer éves latin közmondás: Similis simili gaudet. Hasonló a hasonlónak örül. A modell alkatúak szeretik, ha a párjuk is modell alkatú. Aki nem olyan, az leszólja, felületesnek mondja a bombajó alakú nőt, ezzel hárítja el magától a kudarc érzését. De butaság így indítani, mert a szép nők gyakran magányosak, éppen emiatt a tartózkodás miatt. Az pedig nincs megírva, hogy mindegyik modellt is keres maga mellé. A személyiség olykor lehet sokkal fontosabb, és a KFT slágerrel szólva vannak szépek és okosak is egyben. Ha nem állnak szóba veled, annak talán a személyiségedben kell keresni az okát. Talán, nem biztos.
2019. júl. 4. 07:22
13/19 A kérdező kommentje:
Nem privátok miatt írtam ki a kérdést mivel nem a neten akarok ismerkedni! Ti gyakorisok mind azt hiszitek, hogy a lányok ki vannak éhezve arra, hogy veletek ismerkedjenek.
A nyilvánosan megosztott kommentekre voltam kíváncsi.
Ostobaság azt írni, hogy minden vékony modell alkatú lány buta és nagyon az elvárásaik... Ez csak egy külsô!
Nyilván épeszű ember nem a külső alapján ítél. A véleményem az, hogy sok modell alkatú lány nő teljesen normális, csak akik beképzeltek ők a hangadók ők a hangosabbak mert azt sem tudják mit akarnak.. Ha valaki a testük miatt van velük az nem jó, viszont ha úgy kívánja az érdekük sokszor elő adják magukat butábbnak mint amilyenek. Hányszor de hányszor vígasztaltam már bulikban (és nem szexuálisan) modell alkatú nőket lányokat, mivel én nem látom hogy kivel beszélek nem azért álltam velük szóba mert milyen az alakjuk.. Amit még gyakran meséltek hogy hiába vannak komoly kapcsolatban házasságban csupán a kinézetük miatt gyakran kapnak ajánlatot akkor is ha a pasi ott van mert sokan abból indulnak ki hogy ha ilyen vagy ilyen külsőre akkor tuti könnyen kapható. Röviden és tömören én nem állok hozzájuk negatívan de azért az biztos hoögy velem egyik sem jönne össze, én ezért haragudni nem haragszom rájuk, az egyik válaszoló nagyon helyesen írta hogy mindenki próbáljon meg a saját ligájában játszani , ez nem jelenti azt hogy ne jöhetne össze egy jóképű pasi mondjuk nem túl szépnek mondott csajjal, ha ők megtalálják egymásban ami szép akkor az jó.
2019. júl. 4. 07:46
Mert a "nem vagyok elég jó hozzá" igy jön ki.
2019. júl. 4. 07:58
#13 persze hogy nem , ellenben a valaszaid stílusa pont ezt bizonyítja. Hogy buta és nagyképű vagy!
2019. júl. 4. 08:46
Szerintem nagyon kevesen állnak negatívan a modell alkatú nőkhöz. A modellekhez viszont már jó eséllyel többen... Annak meg oka van, kb mint annak is, hogy a rendőröket a legtöbben hülyének meg bunkónak nézik. /Lássuk be, mind a kettőnek van alapja.../
Úgy hogy ha csak vékony vagy és formás, azzal nincs gond. A személyiséggel van probléma esetedben is, már ha elutasítanak a pasik.
30/F
2019. júl. 4. 09:32
heh.
Ezt inkább úgy mondanám, hogy egy modellre a pasik csorgatják a nyálukat, de a társadalom megköveteli, hogy az átlagos lányokat tartsák szépnek és őket "lenézzék".
Ugyanúgy a nők is az átlagos, pocakos pasikat tartják szépnek, az izmos, sportos, olimpikonokra meg azt mondják, hogy "szép, szép, de nem kellene, inkább a mackós", míg egymás között szintén nyálaznak ha csak meglátják a sportos pasi bicepszét vagy kocka hasát
(u.i.: lehet neked a modell alkatú nő egy deszka, számomra egy Victoria Angyal)
2019. júl. 4. 09:49
Nem minden pasi áll negatívan egy ilyen alkatú Nőhöz. Számomra szimpatikus, ha egy lány se nem túlsúlyos, se nem túl vékony. A külső mellett pedig a belső értékek és a másokkal való viselkedés meghatározó nálam, azaz nem baj, ha az értelmi és az érzelmi intelligencia is átlag feletti egy embernél, legyen az Nő, vagy pasi. Kíváncsi lennék, hogy ezekről Neked mi a véleményed, mit gondolsz?
2019. júl. 4. 10:07
Kapcsolódó kérdések: