Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, kb mennyiért vállalnátok egy idegennel orálszexet?
Figyelt kérdés
2019. júl. 3. 18:09
12/18 anonim válasza:
Van akivel ingyen is 😂😂 van akivel meg semmi pénzért sem 😂
13/18 anonim válasza:
Ha elvisz etterembe is,akkor nyilvan ingyen. 21/L
14/18 anonim válasza:
8-10 ezer forintért megcsinálnám. De ápoltság nagyon fontos!!
15/18 anonim válasza:
De most ez ilyen kis laza lenne, vagy olyan igazi mélytorkos a pasi irányítja a dolgokat fajta? :DDD
30/F
16/18 anonim válasza:
Szerintem az a csaj a dzánalmas aki millát kér érte. Az nem volt még a valóságban.
Egyik csaj se ér annyit. A felét sem. Az egytizedét sem. Egyszerűrn nem.
Olyan jót nevettem most. :D
Még a 20 000 is sok. De ott legalább zsex is van.
17/18 anonim válasza:
10 ezerért, ha ápolt és nem undorodom tőle. De még sose csináltam pénzért. :-)
18/18 anonim válasza:
6os vagyok, nagy tévedés, hogy csak az kérNE milliót, aki alapból nem csinálja. Buta g...ik komolyan😂 A páromat nyilvan ott és annyiszor szopom le, amikor csak akarja, de egy nyomorult, pinahiányos idegennek hadd ne adjam magam szaros tízezerért. Arra ott vannak a kvák, de hát ezek szerint van aki nem hivatásos qrva és mégis leszopna bárkit egy tizesért, hát hajrá. Mondjuk mindenki a saját kategóriáját tudja megfizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!