Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero fiúk! Van e az az összeg amiért leszopnátok egy férfit?
Figyelt kérdés
2019. júl. 3. 17:28
11/22 anonim válasza:
Igen, volna az a pénz, persze csak ha nem nemibeteg az illető. 25/F
15/22 anonim válasza:
Ha azon múlna, inkább az egyik vesémet adnám el.
16/22 anonim válasza:
Mivel hetero vagyok, ezért nem.
17/22 anonim válasza:
Pénzért nem. Egy domináns nő ha lánynak öltöztetne, és rákényszerítene úgy igen:)
18/22 anonim válasza:
felfogás kérdése egész. nem szeretek elmenni a világ végére amikor el kell intéznem valamit, mégis elmegyek. nem szeretek csávókat pippantgatni, de ha nagyon sok pénzt kapok érte lepippantom. 5 perc, kicsit szarul érzem magam mert olyat csináltam amit nem szeretek, de már volt párszor ilyen. nyilván nme ilyen szintű. persze csak ha mi ketten tudunk az egészről.
19/22 anonim válasza:
Biztosan lenne olyan összeg, aminél már komolyan elgondolkodnék rajta. De persze reálisan ennyit úgyse ajánlana senki csak úgy egy szopásért, ráadásul pont nekem.
20/22 A kérdező kommentje:
Mennyiért tennének meg?
2019. júl. 5. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!