Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem beteges?
Figyelt kérdés
Itt szoktam olvasni,hogy egy csomo ember a Balatonon a vizben dug,meg maszturbal. Meg egyeb olyan helyen,ahol barki meglathatja. Olyat is olvastam h a vonaton maszturbal. Nekem ilyen eszembe nem jutna. Basszus,a szexualis tevekenysegek a 4 fal koze valok.2019. júl. 3. 17:12
11/15 A kérdező kommentje:
#10 Az pont nem beteges,termeszetes.
2019. júl. 3. 17:49
12/15 anonim válasza:
A vonaton kiverni ténylwg gusztustalan,de én imadok a szabadban szexelni.Volt,hogy lattak már,de nem zavar általában.
13/15 anonim válasza:
Szerintem ez attól függ, hogy az illető mennyire nyílvánosan csinálja a dolgokat. Szexeltem már a Balatonban Fonyódon de csakis éjszaka és egy olyan részén ahol nem volt ember.
14/15 anonim válasza:
én a kezdetekben prüd exemmel is szexeltem azt hiszem 2x is a balcsiban, illetve próbáltuk... mert mi gondoltunk a körülöttünk lévőkre is, és röviden tettük be, ami eleve nem volt könnyű, mert a víz kimossa a nedvet, és nem csúszik úgy. egy kicsit bevállalósabb, több dolgot szerető csajommal is 2x is dugtunk Balcsiban, de vele sem végig, többször összeölelkeztünk, betettem, majd szétváltunk, ne legyünk gyanúsak, majd megint össze, de nem fejeztük be a vízben, hanem otthon. amúgy szabadban több csajom is csinálta már előttem. amúgy ősszel Bp-en sétálva harsogott az utca egy nyitott ablakos lakásből hallható csattogástól, cuppogástól, amit a csaj hörgése múlt csak felül. De Siófokon már lemenő nap után, de még elég világosban 2 pár elég közel a parthoz ahol sétáltam, talán 15m-re dugtak, teljesen félreértehetlenül egymás ölében mozogva. mikor észrevettek, zavarba jöttek (kihaltabb partszakasz volt, sarkon nádassal) de én odaszóltam neki, csak nyugodtan, párszor én is csináltam balcsiban, kuncogtak, és csinálták tovább, én meg sétáltam tovább.
15/15 Bummer válasza:
Egyik barátnőmmel szinte bárhol lehetett. Velencei tó, Városliget, Népliget, budai hegyek, stb.
Amíg minimálisan van benne az izgalom hogy megláthatnak de azért kisebb az esély engem is izgat a párommal bármilyen szexualitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!