Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a megítélésetek róla ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a megítélésetek róla ha egy lányt izgat, hogy önmegtartóztatást tartson?

Figyelt kérdés
Lehet furcsa a kérdés,de ez izgat,hogy nem élvezhetek el pl. 2-3 hétig,de akár több idő is lehet. Szerintem sub beállítottságú lehetek,de fogalmam sincs. 20/L

2019. júl. 3. 16:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
14%
Engem hidegen hagy, az ő teste, azt csinál amit akar. Sokan pengével vágják magukat, mert nekik akkora nagy fájdalmuk van.
2019. júl. 3. 16:21
 2/13 anonim ***** válasza:

Mindenki addig nem sexel vagy maszturbál, ameddig nem akar. Ebbe nincs senkinek semmi beleszolása.

De az én csajom ne találja ki, hogy 3 hétig nincs sex, mert ugy se bírom ki. 3 nap után ugy tépném le rola a ruhát.

2019. júl. 3. 16:23
 3/13 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem ez a lány kissé flúgos!

Ki akar egy ilyen csajjal kezdeni? Kész időpazarlás!

2019. júl. 3. 16:25
 4/13 A kérdező kommentje:

#2 A partnert kielegitenem,csak nekem nem lehet orgazmusom.

#1 En is volt h pengevel vagdostam magam. Igen,nagy fajdalmam volt akkor lelkileg. Hulyesegeket ne irj...

2019. júl. 3. 16:27
 5/13 anonim ***** válasza:
Jaj sub igen! Elkezdtem beszélgetni az oldalon itt egy nővel, közel 40-en, azt mondta sub, mondtam neki olyan perverzeket hogy már egyenesen szégyellte magát meg zavarba jött...
2019. júl. 3. 16:31
 6/13 anonim ***** válasza:
50%

#3 BDSM kedvelo.

#5 Nem tehetunk arrol,hogy nem tudsz not felszedni. Ne O legyen erte a hibas. Lol

Meg persze nem biztos h O erosebb BDSM kedvelo. Lehet h csak ez izgatja,es csak kisebb szinten sub. Ne szolj mar le olyan embert akit nem ismersz.

2019. júl. 3. 16:35
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

Jó szerencsétlen vagy utolsó! Nem tudok nőt felszedni. Hahaha.

Volt akit nekem kellett lekoptatni, mert olyan hülyén akart közelíteni!

Itt a gykn a sok beteg a lába előtt hevert volna a csajnak, mert a vasággyal együtt volt 45 kg, meg még buta is. A legtöbb pasasnak ez kell.. persze volt értelmesebb is aki finomabban próbálkozott be!

2019. júl. 3. 16:40
 8/13 anonim ***** válasza:
#7 Pedig eleg kiehezetten irsz. Ez van,fogadd el bruhuhu.
2019. júl. 3. 16:43
 9/13 anonim ***** válasza:
69%

Én fiúként kipróbáltam ezt többször is kíváncsiságból. De volt ennek az ellenkezője is, hogy egész nap masztiztam.

Alapvetően szerintem nincs ezzel semmi gond. Engem pl. izgatna egy olyan lánnyal lenni, aki előtte 1-2 vagy több hétig magához sem ért és már nagyon kívánja. Úgy kinyalnám mint a sicc :D Vagy más is^^ Brutálisat élvezhet akkor.

2019. júl. 3. 17:43
 10/13 anonim ***** válasza:
77%
Rádzárnék egy erényövet, és hetente levenném amíg felizgatlak. A popsid viszont lenne tágítva :D
2019. júl. 3. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!