Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hány évesen masztiztatok először?
Nem arra céloztam, hogy te pontoztál volna le...
Bocsánat, hogy ilyen buta vagyok, hogy nem számítom hiteles érvnek azt, hogy SZERINTED 1000-ből egy olyan van, aki partnerrel éri el a legelső orgazmust. Nem lehet mindenki olyan észkombájn mint te. :)
Az állításom tapasztalat alapú... Legalábbis eddig, amelyik nőnek nem volt egyedül orgazmusa, azok közül a legtöbbnek a partnerével se volt, vagy amelyikkel beszéltem, mind hazudott. :D
De amint említettem is, akad kivétel. De nem ez a jellemző.
A maszturbáció meg igenis elősegíti az egészséges szexuális fejlődést, az önkép kialakítását stb... De, amint már elég sokszor említettem, tök mindegy, hogy én mit mondok, mert az ország átlag szellemi színvonala sehol nincs semmilyen téren az elvárhatóhoz képest...
Igen-igen csak te vagy helikopter...
Mennyi az annyi? Kb. hány nö része a tapasztalati statisztikádnak? Min 100 megvan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!