Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Az gáz ha én azt szeretem ha egy lánynak legyen jó, és maximálisan jo legyen neki? 19F
Figyelt kérdés
Kérlek titeket normalis valaszokat irjatok.2019. júl. 2. 17:44
2/7 anonim válasza:
Lassan az lesz igen. Miközben ennek kéne a normálisnak lenni. Ki fordult a világ magából
3/7 anonim válasza:
Persze hogy baj! Minden nő utálja, ha kielégítik. Vagy most reklmámozod magad?!
4/7 A kérdező kommentje:
értelmes valaszokat kernek , épitő jellegűt
2019. júl. 2. 17:48
5/7 anonim válasza:
Jól van hirdessed magad, mintha nem lenne nyilvánvaló a válasz, remélem nem abban reménykedsz hogy majd erre egyből minden női felhasználó benedvesedik és elhalmoznak privátokkal, meg szexkapcsolat ajánlatokkal...
Mert akkor van egy rossz hírem...
6/7 anonim válasza:
Sose értettem miert kell ilyen hülyeséget kérdezni. Mitől lenne ez gaz? Ez lenne az alap!
7/7 anonim válasza:
Szerintem ezt inkább értékelni kellene, nagyon kevés olyan fiú van manapság, aki inkább a lányt rakja előrébb mint saját magát
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!