Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak! Ti elvarjatok a csajotoktol hogy oralisan kenyeztessenek?
Van csaj aki nem szivesen csinálja. Es van csaj, aki szintén csak akkor csinálja, ha visszakapja. Ezek az onzo csajok, akik maguktol semmit nem akarnak adni.
Ha valaki nem szereti csinálni, mert undorodik, vagy valami, az okés, teljesen megértem, nem is eroltetem. De ha a páromnak tudom hogy undora nincs rá, akkor azért néha igazán viszonozhatatlanul kényeztethetne.
28F
Nem szoktam ezzel üldözni, de heti egy azért számítok rá. Sokszor nincs kedve hozzá, ilyenkor inkább lemondok róla, nem tudnám elengedni magamat, ha látom, hogy kényszerből teszi.
Én mondjuk minden nap ott feküdnék a lábai között, ha igényt tartana rá.
Sose vártam el, de igyekeztem olyanokkal helyzetbe kerülni akikben érezni lehetett, hogy ugyanúgy mindenre nyitottak és mindent vágynak mint én (egészséges határokon belül).
Így miközben nem vártam el, nem kellett aggódnom soha, hogy megteszik e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!