Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta saját lakásom van, minden lány gumi nélkül akar szexelni, ti ezt értitek? 27F
Amíg albiban laktam, hallani sem akart senki a gumi nélküli, megszakításos szexről, még a hosszabb kapcsolataim sem.
De mióta lett saját lakásom (tavaly nyár óta), azóta 3 lánnyal voltam és mindhárom már a 2-3. szexnél felajánlotta, hogy csináljuk gumi nélkül.
Ki érti ezt...?
11# Most mondjam azt, hogy ha nagyon az lenne a cél, akkor akár a gumit is kiszúrhatná.
Megszakításosnál meg úgyis rajtam múlik, hogy mikor kapom ki.
"11# Most mondjam azt, hogy ha nagyon az lenne a cél, akkor akár a gumit is kiszúrhatná."
Azért ne vonjunk már párhuzamot egy kiszámított CSALÁS, HAZUGSÁG között és aközött, hogy valaki előre mondja, hogy tedd be, neked pedig van esélyed eldönteni, hogy felvállalod-e a kockázatot vagy sem.
Sok lány a gumikiszúrásra nem vállalkozna-ez legalja tróger szint-, azonban a 2-at morálisan sokkal könnyebb eladnia magának, könnyebb tagadnia (csak jól akarta érezni magát, nem akart teherbe esni de megtörtént és a többi női kamu) azt, ha "véletlen" teherbe esik, amikor nem is volt annyira véletlen. De hát mindenki tudja, mivel játszik, amikor gumi nélkl bazzcsizik ugyebár.
Jó neked... nekem kb 28 éves korom óta van saját lakásom Bp-n (sőt videken is egy kicsi), és ezt nemigen tapasztaltam, hogy változna a gumi nélküli szex.
Pedig igény lenne rá. :D
39/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!