Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esélye a természetes nőknek?
Leginkább 25 évtől felfelé kérdezem a férfiakat.
Van esélye annak a nőnek, aki nem felel meg a mai trendnek?
Festetlen rövid, de szép körmök, eredeti szempilla és ajkak, minimális smink, eredeti fenékig érő haj, szolimentes fehér bőr, divatos de egyszerűbb ruhák, nincs kirakott mell, fenék, inkább konzervatívabb öltözködés.
Tudom ez nem menő. 😅 Néha barlanglakónak érzem magam.
Soha, semmilyen formában nem izgatott a szilikon mell, a műhaj, a műszempilla, a műköröm, a kacsaszáj, az agyonszoláriumozott bőr.
Kb semmiféle szexuális ingert nem vált ki belőlem.
Csak és kizárólag a természetes szépség az, ami megfog.
Egyébként tévedsz, pont hogy ez a menő:))
36F
Jajj basszus de különlegesnek érzi itt magá valaki :D
Me aggódj, minden második csaj ilyen, ez nem ettől függ
Én sem akarlak privátokkal zaklatni, de lennék én nálad "barlanglakó" 😃
32/f
Hat figyelj lehet az vagy,de ezért biztos nem :D
Mondom minden 2. Lány ilyen.
De te tudod, igazából azt is szokták mondani, hogy a maga módján mindenki különleges.
Az én barátnőm ugyanilyen lány, annyi különbséggel, hogy minimális smink sincs rajta. Te annyira el akarsz térni a mainstreamtől, valami különleges egyéniségnek tűnve (ugyanúgy, ahogy kb. minden lány), hogy valójávan éppen hogy mainstream vagy.
És még egy kérdést is megfogalmaztál ide saját különlegességedről, hogy olvashasd, ahogy jól igazat adnak neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!