Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak nem áll fel rendesen mégis nagyon hamar elmegy?
Akkor igyon helyette, ott a vörösbor kellemes gyertyafény, elég vicc, hogy ennyire sem tudja feltalálni magát. Egy reszkető szűz kisfiú.
A srác nagyon rossz pozícióban van sajnos. Az első sikertelensége olyan szinten megalázta, hogy innnen már csak szexuálpszichiáter tudja lehet kihozni. Emellett láthatóan balfék is még, szóval sok remény itt nincs már.
Egyértelműen domináns vagy vele szemben a tapasztalatoddal, szóval ilyen kényszer és szégyen mellett esélye sincs normálisan funkcionálni.Élő példája a vénszüzesség krónikus hatásainak.
Rettentően sajnálom, hogy ezen fog elvérezni.
Ja és tényleg az aggszűz kisifiú mentalitás az amin nem lehet csak úgy változtatni.
Minden férfi volt már úgy, hogy lelankadt neki, vagy hamar elsült. Vagy nem tudott elmenni... ezen egy tapasztalt férfi nem szorong.
Fog egy kellemes üveg vörösbort, megnéz veled egy filmet és hancúroztok kard nélkül, amíg újra életerőre nem kap a kis Jonny...
Na meg komminikál!
A szűzek képtelenek erre és tabuként rettegnek ettől. Nekem egy szűz barátnő is elég volt, olyan szinten tabuként kezelt mindent, hogy nem lehetett vele szót érteni..
Ugyanez, akkora szégyennek fogja ezt fel most, hogy emiatt nem működik neki semmi.
Mai fejjel ezt úgy kezelném, elsültem 1 perc alatt? Viccesen megmondanám, hogy azért mert olyan gyönyörű vagy, hogy nem bírtam magammal....aztán kézzel meg nyelvvel megtenném amít kíván a haza. 😃
Na ezért okoz súlyos károkat a kései szüzesség.
Azért tud gyorsan elmenni a kezedtől, mert ő is sokat maszturbál(t - múlt idő? abbahagyta már? mondjuk hagyja abba rögtön, lehet segítene), és megszokta a szorítást. Na, a punciban ez a szorítás nem lenne, tehát egyszer engedned kéne valahogy úgy felállítani, hogy nem kézzel, hanem smárolással, és utána rögtön engedni betenni. Vagy próbáld meg szájjal izgatni, ott sincs szorítás, amit a kéz ereje tudna adni, mások lennének az ingerek. Kérdezz rá, hogy mennyit maszturbál, és ajánld fel, hogy most egy darabig egyikőtök se csinálja magának, csak egymást izgassátok fel.
Ha az a problémád, hogy nem lehet vele beszélni, akkor eleve nem beszéltek, szóval jobb elkezdeni, bármi is lesz a vége. De mondd mellé, hogy nem zavar, ugyanúgy szereted, és akkor nem lehet baj.
28F
15:
Kaptál már több tanácsot, alkalmazd amelyik tetszik.
Viszont jó lenne azt is tudni, hogy hol, milyen körülmények között próbálkoztatok idáig? Nálad, náluk, egyéb? Simán lehet, hogy a hely is frusztrálhatja.
Nekem volt olyan barátnőm, aki konkrétan csak akkor tudott elélvezni, ha nálunk voltunk, náluk viszont soha. Az a baj, hogy nagyon sok sza..rság rá tudja nyomni a bélyegét a szexre, a gyerekkori traumáktól kezdve, a szülőkkel való kapcsolat, stb.
Elmondom, én mit csinálnék a helyedben. Egy egész estés együttlétet szerveznék olyan helyre, ahol nyugtotok van. Tehát lehet, hogy ez nem is nálatok és nem is nála oldható meg, ezt neked kell tudnod.
1-2 pohár pezsgőt meginni közösen (ha jobban bírja az alkoholt, akkor egy üveggel nyugodtan megihattok ketten), majd utána orálisan vedd kezelésbe, de csak addig, míg teljesen fel nem keményedik, utána már rajta lesz a sor.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!