Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A cigánylányok popsiba mitől...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A cigánylányok popsiba mitől ilyen jók?

Figyelt kérdés

Hogy lehet hogy a magyar csajoknál jobb popsijuk van?

A környékre nemrég költözött cigány csaj popsija bármelyik magyar csajét veri.

Szerintetek mért van ez?

2019. júl. 1. 10:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
50%
Én tudom miről beszélsz, tényleg kvjó alakjuk van 15-20éves korig, olyan segg, hogy ahw. Volt pár alkalmas szexkapcsolatom egyel. És csak így odamonyja nekem: szeretnéd popoba? Egyszoval isteniek
2019. júl. 1. 11:50
 12/18 anonim ***** válasza:
65%
Nem jobb, csak nagyobb, folyósabb a seggük.
2019. júl. 2. 20:52
 13/18 anonim ***** válasza:
88%
Fiatalon minden jol néz ki. Azután elérik a 30évet és végük van.
2019. júl. 15. 15:15
 14/18 anonim ***** válasza:
89%
Nőként én is sokszor irigykedve nézem az alakjukat.
2019. júl. 18. 10:32
 15/18 anonim ***** válasza:
150cm, 90kgs akarsz lenni, még ehhez is aranytalanul nagy,lötyögős seggel?
2019. júl. 18. 17:26
 16/18 anonim ***** válasza:
Jól írta itt valaki,hogy valóban olyan huszas éveik elejéig nagyon dögösek,aztán olyan kora vének lesznek,hamar öregszenek,nem tudom miért talán a génjeikben van,meg lehet az életmódjuk miatt is.
2019. júl. 27. 18:16
 17/18 tomi35 ***** válasza:
Szerintem is szebbek fiatalon az átlag magyar csajoknál. De hamar el is hervadnak.Jobban kiteszik magukat,mert náluk a külsőségek sokkal inkább számítanak.Egy magára valamit adó magyar nő fel se vesz egy leggingst takaratlanul, max.az edzőterembe.
2019. júl. 29. 19:01
 18/18 anonim válasza:
Jézusom, ennyi sértődött embert nem mostanában láttam. Látom vannak, akiket bánt az igazság:D valóban általánosít, de megvan rá az oka. Igen, valóban nagyon sok elkényeztetett, és nagydarab roma lányt látni, akik csak hízns, és ki tudja hová. De ezen felül én sem véletlenül kerestem rá az interneten, kíváncsi voltam, hogy másnak is ez-e a véleménye. A válasz pedig valószínűleg a genetikában keresendő. A romák őshazájának Gudzsarátot, és annak környékét tartják, ami egy Indiában fellelhető tartomány. Mivel vándor nép, rengeteg fajta emberrel keveredtek, ami miatt valószínűleg olyan jellemzők is rájuk ragadtak, mint a fejlettebb izomzat, vagy az alapvetően nagyobb természetes zsírtömeg a testen. Elég megfigyelni Brazíliában a lányokat, akik akár természetesen is rendelkezhetnek olyan fenékkel, mint amiket a helyi hölgyek éves edzésekkel, vagy alakformáló tréningekkel sem volnának képesek elérni.(elnézést az általánosításért) Többek közt azért sem, mert a fenék szépségéért, kerekségéért, és tartásáért nem csupán az izomzat felel, hanem bármilyen hihetetlen, egy zsírréteg is. Az ottani lányokat a genetikai keveredettségük teszi ilyenné. A romáknál ugyanez a helyzet. A genetikai keveredettségük miatt sokkal formásabbak, mint a legtöbb lány, aki rajtuk kívül az országban él.
2020. jan. 28. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!