Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nálatok hogy kezdődött?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok hogy kezdődött?

Figyelt kérdés
Nőkhöz szólna a kérdésem, a domina dolgok akiket izgatnak hogyan kezdődött nálatok?

2019. jún. 30. 23:40
 1/3 anonim ***** válasza:
73%
Szüleim erőszakoskodtak velem , ezért én is szeretek másokkal.
2019. jún. 30. 23:41
 2/3 anonim ***** válasza:
69%
Én olyan családból jövök ahol anyám hordta a nadrágot. Nagyon sokszor durván leüvöltötte apámat, és volt hogy valamiért ha nagyon kegyetlenkedett vele erotikus izgalmat is éreztem a szorongás mellett.
2019. jún. 30. 23:47
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem úgy hogy én alapjáratok nárcisztikus és megalomániás vagyok. Mindig is úgy gondoltam hogy ha én irányíthatnék mindenkit akkor sokkal szebb és jobb hely lenne a világ. Nekem a dom-sub kapcsolat vagy egy session a legtökéletesebb hely a világon,és sehol nem lennék szívesebben csak ott.
2019. júl. 15. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!