Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen idős nővel bújnátok ágyba, hol a maximum nálatok?
Figyelt kérdés
Érdekelne idősebb, 40-50 éves pasik véleménye is!
Koránál fiatalosabb legyen vagy ez nem feltétel nálatok?
2019. jún. 30. 20:22
21/36 anonim válasza:
nem tudnám megmondani... Talán egy 45-50ig elmennék ha csinos ,izgató és fiatalos, de inkább a fiatalabb korosztály jön be ;)
40F
23/36 anonim válasza:
Nekem 46. évesen, 16-43. ig volt barátnőm. A 43. az már nagyon idősnek számított nálam.
24/36 anonim válasza:
Engem kimondottan izgatnak az idösebb, idös nök. Nincs felsö határ. Eddig 76 volt a csucs.
25/36 anonim válasza:
65
Ha ápolt és odafigyel magára, teljesen jók!
31 vagyok
27/36 anonim válasza:
Max. 55-ig, de csak lábfétises dolgok érdekelnek. Nem feltétlen szüksége, hogy "koránál fiatalosabb legyen", de rendezett legyen, főleg a lábfeje. (37F)
30/36 anonim válasza:
Ez egyik hölgy 68 a másik 64 akikkel összejárok :)
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!