Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha lány létemre nem borotválom a hónaljam?
Az te érzed, hogy neked mennyire baj, én ha meglátják, sikítva menekülnék.
24/F
Biztos kellemes a bukéja!
Főleg amikor folyik végig rajta az izzadtság...
Dehogy baj, most ez én vagyok de tegyük fel megismerlek, beléd szerelmesedem mivel egy hullámhosszon vagyunk sokat beszélgetünk ilyesmi, akkor külsőleg is imádnálsk jó szert akár milyen le legyél de biztos tetszenel kivülről és elfogsdnálak a honaljaddal együtt sőt 😉 ha neked az jó nyalnám is neked.
17F
Mégis hogy tudod úgy betekerni a fejed a hónod alá...? :o
Amúgy mindenki azt cisnál a saját testével, amit akar, nincs semmire se kényszer.
Divat dolgokban nem szabad érvelni, vitatkozni. A divat nagyhatalom, ha nem igazodsz, meglepően heves és értelmetlem indulatokat váltasz ki. Pl., hogy az izzadság a szőrtől büdös.
Én emlékszem arra, hogy a borostás férfiarc, vagy a dús szakáll igénytelenségnek számított, a katonaságnál egyenesen büntették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!