Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek nem gusztustalan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem gusztustalan az ha valaki sok mindenkivel szexelt?

Figyelt kérdés
Sokan szakítanak után rövid időn belül jön a következő. Tehát rengetek emberrel szexelnek az ilyenek szerintem. Szerintem ez nem undorító, hogy mire eljut az ember addig hogy gyereket vállaljon addigra már volt rengeteg nőben a farka a férfinak, a nőbe meg rengeteg farok volt mire szül.
2019. jún. 30. 10:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
53%

"...addigra már volt rengeteg nőben a farka a férfinak, a nőbe meg rengeteg farok volt..."

Tehát szakitás után jön egy új ne szexeljen. Tudjátok a gyereket természetes úton a szex keretében csinálják! Többszöri probálkozás eredmény nélkül. Szakitanak. Jön a következő ...

Ez elitélendő számotokra.

Furcsa képetek van az életről, a szexualitásról! 😱

2019. jún. 30. 10:34
 12/17 anonim ***** válasza:
Enni is lehet meg zabálni h mi a célravezetőbb meg mire az később kiderül.
2019. jún. 30. 10:56
 13/17 anonim ***** válasza:
5: Ez nettó hülyeség. Ez a típus nem bírja sokáig a tartós párkapcsolatot, mert mindig új punci/farok kell neki. Ismerek ilyeneket, ez a saját bevallásuk.
2019. jún. 30. 10:59
 14/17 anonim ***** válasza:

Persze hogy nem!

Mindig változtatják a partnereket, és elég gyakran!

Tegnap épp írta itt valaki, hogy gyerekes családapák írkálnak neki privátban... holott ott a feleségük, de az nem elég!

2019. jún. 30. 11:02
 15/17 anonim ***** válasza:
Izlések és pofonok. Nekem nem lenne gyomrom hajtani a lányokat. És nem lenne gyomrom olyannal se összejönni, akinek már rengeteg partnere volt. De vannak olyan emberek, akiknek pont ez tetszik.
2019. jún. 30. 11:17
 16/17 anonim ***** válasza:
47%

Elszámoltatjátok a kiszemeltet?

Erkölcsit kértek? Papirt HIV vizsgálatról?

Ennyi idős, ennyi partnerrel volt, gyököt vontok és dpbjátok?

Szánalmas és korlatolt dolog.

2019. jún. 30. 11:33
 17/17 anonim ***** válasza:
Nézőpont kérése kit mi tesz boldoggá én kifejezetten óckodom a könnyűvérű lányoktól kifejezetten értéktelenné válik a szememben de kinek mi számít valakinek minden mindegy az lényeg mindenki csinálja úy h boldog legyen s kész nem-vagyunk egyformák ez a szép az életben :)
2019. jún. 30. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!