Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen Férfi az akinek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen Férfi az akinek a felesége terhes és màs nőnek írja hogy szeretlek?

Figyelt kérdés
2019. jún. 29. 12:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
egy féreg
2019. jún. 29. 13:34
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem van barátnőm. És szoktam mondani hogy szeretek egy adott embert. DE tudja az az adott ember hogy én csak barátságból értem. És ezt tisztázni is szoktam hogy ne értse félre. Ahogy a barátnőmmel is tisztázom, hogy szoktam ilyet mondani.
2019. jún. 29. 13:43
 13/16 anonim ***** válasza:
Gerinctelen farok az ilyen..
2019. jún. 29. 13:48
 14/16 anonim ***** válasza:
Muszlim.
2019. jún. 29. 14:22
 15/16 anonim ***** válasza:

Le fognak pontozni akiknek a valóság sérteni fogjs az idillikus kis világképét de leszarom. :D

Sok kapcsolat működik úgy is hogy időnként a felek félrelépnek. Egy kapcsolat elég komplex dolog. Ahhoz képest a monogámia nem bír akkora jelentőségel hogy nélküle ne működjön egy kapcsolat. Ezt minden egyes embernek magában kell helyre tennie. Sok hosszú, boldog és példás kapcsolatban volt félrelépés ami titokban maradt. A közfelfogás szerint ez halálos bűn, de a realitás azt mutatja, hogy ez mindennapos dolog, és közel sem akkor a tragédia mint azt sokan sejtik. Vannak kapcsolatok amiket kifejezetten a félrelépés mentett meg.

Az hogy ez a férfi miért írja azt hogy szeretlek, az egy másik kérdés. Ha nem csak testiségről szól a dolog hanem érzelmi szinten is megtörténik a félrelépés, az már egy sokkal bonyolultabb szituáció. De nem ismerjük a részleteket, két mondat alapján pedig senki felett nem lehet ítéletet hozni.

A megcsalásnak számos oka lehet és a felsőbbrendűsködő erkölcscsősz megmondó emberek véleményével szemben igenis lehet jogos alapja. Nem feltétlen kell borítani egy valamilyen szinten működő kapcsolatot ahol a gyerekek is vannak, csak azért mert a kapcsolat nem probléma mentes. Ez mind szituáció függő.

Lehet egyetérteni vagy egyet nem érteni, de az adott helyzet konkrét és mélyreható ismerete nélkül, senki sem jelenthet ki egyértelmű bűnösséget vagy ártatlanságot senkiről sem! Magán véleménye persze mindenkinek van és lehet is.

Szerintem ha a pasi így boldog, a boldogságból pedig a párja és a családja is egy sokkal jobb és idillikusabb helyzetet ér el, akkor még akár azt is mondhatjuk, hogy jobb ez így mintha egy megkeseredett ember összehúzná a környezetét és negatív hatással keserítené meg mások életét. Persze mint mondtam nem ismerjük a konkrét és teljes történetet.

35F

2019. jún. 29. 17:07
 16/16 anonim ***** válasza:

A férfiak legtöbbször azért csalnak, mert minél több nőt kell megdugni, a nők csalnak okkal általában!

Sokszor tapasztaltam ezt!

2019. jún. 29. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!